Zero I majku, da ne zaboravimo. Čovjek je rastrojeni alkoholičar prema onome što se piše, teško je uopće i racionalizirati motivaciju iza toga kao i čitav čin, koji je prije svega jedna velika tragedija. Nadajmo se izolirana.
fensisuperstar wooddiebone Pobjeglo iz "Saved"? jbt krivo sam kopipejstao 😃 to sam slao @Raziel u a ko za kurac najjači biden video i valjda kad sam skrolao krivo kopirao i nisam ga nikome poslao i sad kurchina!
TITANXIS fensisuperstar Ma neka bude ta Kamila, Kamala ili kak se već zove. Neka se sve to ispuca kaj se mora ispucat pa da u miru krenemo iznova.
Zero Moraju prodavati takve priče jer je rudarenje i iskorištavanje litija u industriji strašno zagađujuće po okoliš i lokalno stanovništvo i već su zbog toga Srbi pisali peticije te se od gradnje barem privremeno odustalo. Sad na ovakav način nastoje dići interes jer očito karta mržnje i jalovosti između naša dva naroda ima konstantu koja prolazi kod mnogih, još više preko granice.
TITANXIS Vladat ćemo skupa, mi smo braća. Imamo super tehnologiju koju nam je u naslijeđe ostavil Tesla. Porobit ćemo zajedno čitav svijet. "Tko bi gori sad je doli" a mi smo doli non stop pa bi bil red da idemo gori. 😆
TITANXIS https://www.vecernji.hr/vijesti/sjevernoafrikanci-siju-paniku-u-njemackoj-buknuo-broj-seksualnih-zlocina-tunizana-i-marokanaca-a-ne-mogu-ih-deportirati-1788057
klinjo TITANXIS Prvo ti smeta otvorenje olimpijskih igara, sad ti smetaju inžinjeri, doktori i profesori! Sram te budi! >sarkazam<