Fox News Reporter: Da sam ja susjed Amerike, smatrao bih privilegijom da me preuzme Amerika-to je ono što cijeli svijet ionako želi. Doći u Ameriku.

Genesis

Zato što smo navikli na jeftini ruski plin.

Ah to vrijeme kad je jedan diktator mogao aneksirati teritorij suverene države bez da se to prebije preko leđa svih nas…

Giphy - Looking Back Golden Era GIF by Zhot

Genesis Kako, mreža uvoza nafte i plina je sad drugačija i ne vidim da je toliki problem? Što se ostalog tiče, ne znam kako smo točno pogođeni, u početku je bilo kaotično zbog burza koje su panično dizale cijene, ali sad se vidi da se može. Što se vojne pomoći tiče, već je @ThomasAAnderson naveo da je uglavnom stara vojna oprema u pitanju.

Btw. https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/poznato-americko-sveuciliste-otpusta-2000-ljudi-trump-im-je-ukinuo-financiranje/2651338.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m

Valjda se može i bez obrazovanja i znanosti, pa i oni nisu pošteđeni rezova.

Zero Valjda se može i bez obrazovanja i znanosti, pa i oni nisu pošteđeni rezova.

Ne reže se obrazovanje i znanost. John Hopkins je bio jedno od onih sveučilišta koja se nisu mogla suzdržati od "obrazovanja" ljudi da muškarci mogu biti žene i obrnuto.

To nije ni obrazovanje ni znanost i uredno je u kampanji još najavljeno da za takve institucije sredstava više nema.

Kolko se hoćeš kladit da su se otpušteni ljudi bavili takvim neznanstvenim temama? Baš me zanima kolki je omjer otpuštenih npr. astrofizičara i tih prevaranata.

To je i najavljivao kroz cijelu kampanju. Klasični "diktatorski" playbook, uvijek su na startu prvo na udaru novinari i obrazovanje. Protiv novinara vodi bitku već više od 10 godina i tu je bitku dobio manje više, što možemo vidjeti i na ovom forumu i mišljenju prema toj struci.

wooddiebone Ne reže se obrazovanje i znanost. John Hopkins je bio jedno od onih sveučilišta koja se nisu mogla suzdržati od "obrazovanja" ljudi da muškarci mogu biti žene i obrnuto?

https://www.theguardian.com/us-news/2025/mar/13/johns-hopkins-job-cuts-usaid

The job losses will affect the university’s Bloomberg School of Public Health, its medical school and its affiliated non-profit for international health, Jhpiego. The school of public health includes over 80 research institutions that focus on issues such as gun violence, maternal health, and the economic impacts of Alzheimer’s disease.

Bloomberg School of Public Health

https://publichealth.jhu.edu/

Jhpiego

ThomasAAnderson daj nemoj ovdje ti tu neke činjenice iznositi. Amerika ne treba obrazovanje i javno zdravstvo(sami amerikanci su uvijek protiv tih komunističkih tekovina na izborima i anketama) .

Ali sad bez sarkazma: Tko smo mi da razbijamo glavu o tome, ne znamo ni kod nas urediti kako spada

Evo i auti su problem. Zašto u Berlinu i Minhenu švabe ne voze Chevrolet i ostale američke aute, a amerikanci kupuju BMW, Audi i Merc.

Ccc

Fenix nastavak na ovo, sad se shvatilo zašto su dovlačili stotine traktora u BG. Da ograde Vuciceve studente i njegovu rezidenciju, stvorili se preko noći i kao nitko ne zna ništa Ha-Ha-Ha

A danima kružile snimke, dovozili ih na prikolicama od države i općina. Pritom dok su ih prevozili i sebi bi digli s kamiona tablice, građani prijavljivali, policija nije postupala. Sad tamo u BG imaju na stotine traktora bez registracija, policija ih štiti Ha-Ha-Ha

Prebolesna država

Jesu vodeni topovi pripremljeni, suzavca i pendreka ima dovoljno za subotu pretpostavljam? Vidim u BIH i Republici Srpskoj isto "kuha" nakon presude Dodiku.

Sustiže on Sleepy Joea. Samo da se ne pogubi i s onom tipkom sudnjeg dana za nuklearno oružje.

Deadwalker znači top. Ovo nema ni u fikciji šta lik radi. Imao sam takvog vlasnika firme, isti mentalni sklop, u detalj. Samo manja magnituda

ThomasAAnderson

Znači u pravu sam. Ne samo to kaj su otkaz dobili oni koji uče ljude o temeljno neznanstvenim i nehumanim stvarima nego još uče osposobljavaju ljude da izvode rodne tranzicije.

A i na kraju dana, zašto jedno privatno sveučilište u SADu dobiva sredstva od USAIDa koji je namjenjen za internacionalni razvoj?

O, kakvu su razliku našoj državi napravili NAMJEŠTENI I NEPOŠTENI IZBORI, A LJUDI KOJI SU NAM TO NAPRAVILI TREBAJU ZAVRŠITI U ZATVORU! BOG BLAGOSLOVIO AMERIKU I UČINIMO AMERIKU PONOVNO VELIKOM", dodao je. 

https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/trump-pokvareni-joe-biden-nas-je-uvalio-u-pravi-nered-s-rusijom/2651432.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m

Znači on i dalje priča o namještenim izborima, njegov ego to jednostavno ne može podnijeti 🤣

wooddiebone Znači u pravu sam.

Tako je, od apsolutno svih zaključaka koji se mogu donijeti nakon 10ak minuta istraživanja realne situacije i problematike, najistinitiji je definitivno da si ti u pravu.

Deadwalker

Ovo i huškanje na napad Capitola je sve što bi tribalao biti dovoljno da prosjećnom biraču ne padne na pamet zaokružiti ga na izborima.

Ali stvarnost drugačija, MAGA umovima to ne predstavlja baš nikakav problem.

Uspavani Biden ga je pomeo za 7-8 mil glasova. I Hillary je imala više popularnih glasova od njega. Ali taj ego to nikad ne može prihvatit..