Zero Sad treba vidjeti koje će biti posljedice i što će biti s angažmanom EU.
A šta EU može? Njemačka biljezi pad ekonomije kao mikada do sada, bez glavne NATO članice USA vojno ne mogu ništa, jos uvijek su okupirani od strane istih.
Cak i scenarij koji je Trump odavno govorio, a to je da napusti USA NATO, Nijemci nemaju svoju vojsku lol, a ekenomski bi tim potezom jos vise osli u kurac.
Da ne pričam kako te velike EU zemlje imaju trenutno svojih problema na loapate.
Ovo smrdi da nešto što sam pričao prije jedno pola godine s kolegama s posla, a to je da ce se ovi dogovoriti da tamo dokle je Putin dosao u Ukrajini, to je njegovo i kraj rata. Ukrajina ce dalje biti opustošena od ovih takozvanih pomagača iz EU i USA jer nekako mora vratiti dugove. Pasti ce u teški kaos i s godinama propasti, a "netko" ce vec razgrabiti "svoje"
To je tako nažalost uvijek bilo. Ratovi su se vodili i uvijek ce se. Netko je uvijek gubitnik i uvijek ima žrtvene janjadi.
Osobno ne volim Amere, jos manje Ruse, Ukrajinci mi nisu previše dragi, ali nije mi nijedna nacija, medjutim nisu zaslužili ovakav scenarij, a pobjednici pišu povijest i za 20 godina ce izgledati drugacija, nego sto mi znamo.
dormin ulaganje u obrazovanje bi u pravilu trebalo onemogućiti dolazak idiota na vlast
U idealnim uvjetima, da, ali čini mi se da je odavna svagdje nesto pošlo i po tom pitanju u krivu …