dormin
Zašto ja onda moram stalno crtati da zato što prezirem neljudski i monstruozni režim u Iranu ne podržavam Trumpa i Izrael?
Zašto proglašavanje Irana moralnim pobjednikom ne znači podršku Iranskom režimu, ali ukazivanje na besmisao i ludost opetovanog i konstantnog paničarenja na Trumpove glupave izjave je podrška Trumpu?
Raziel Podržavaš najveće masovne ubice u modernoj historiji
Čime ja podržavam masovne ubojice?
Koji problem ti imaš sa razumijevanjem pročitanog teksta, molim te mi objasni.
Fenix Iran čiji su čelnici uoči i za vrijeme rata radili ovo što je Woodie napisao, dakle klali su svoje ljude i oduzimali im osnovna ljudska prava, je nakon "intervencije" Trumpa uspio nekako ispasti moralni pobjednik
Pobjednik možda, ali moral i Iranski čelnici ne idu u istu rečenicu.
Trump i Amerika su ispali totalni debili i jadnici kroz cijeli ovaj rat. Od neizazvanog napada, preko moljakanja NATOa da im pomogne pa do kretenskih i priprostih Trumpovih izjava.
Ali reći da je zemlja koja je namjerno i ciljano raketirala civilne mete u državama koje niti su u ratu s Iranom niti su neprijateljski nastrojene prema Iranu, postavljala svoje civile kao ljudske štitove, čitavo trajanje rata onemogućila građanima da komuniciraju s vanjskim svijetom i ubijala sve koji se usude progovoriti protiv režima nekakvi moralni pobjednik je čista glupost.