Raziel Pa kako si mislio da će se odvijati napad Izraela i Amerike na Iran?
Ti misliš da ja podržavam napad Izraela i Amerike na Iran?
Zato što sam bio sretan jer su koknuli ono zlo bradato govno za koje ni nemam dovoljno gadnu riječ da ga opišem?
Još uvijek čekam da ti priznaš da je to neljudsko smeće zaslužilo umrijeti u najgorim mogućim mukama, al dobivam samo neka skretanja s teme i pitanja o stvarima koje nit tvrdim nit vjerujem.
Raziel Je li i dalje tako misliš sad kad se sve ovo izdešavalo i prava istina izašla na vidjelo?
Ti uopće ne znaš kaj ja mislim iako sam pisao o svojim mišljenjima i ništa se nije promjenilo.
Koja prava istina je izašla na vidjelo? Da su ameri pogodili školu? Pa to su ameri sami objavili, nije ništa izašlo samo od sebe.
Pitaj tisuće roditelja kojima su kćeri umrle u Iranskim školama od masovnog trovanja kada će oni od svoje vlade dobiti priznanje da su im pobili kćeri.
Raziel Ako stojiš uz narod Irana, da li smatraš da je moralno gledati kako dvije navedene zemlje planiraju izvršiti teritorijalnu agresiju na zemlju u cilju sticanja novčane i vlastite koristi, i opravdati takvu akciju?
Šta mogu nego gledati? Koji dio prihvaćanja realnosti i istine je nemoralan?
Ako znam da Amerika i Izrael to rade zbog nafte, kako sam nemoralan? Šta da im ja radim da bi bio moralan?
Napad na Iran je bio turbo glupa odluka. Iz perspektive Izraela možda potrebna, iz perspektive Amerike i kompletnog ostatka svijeta potpuno nepotrebna i suvišna odluka.
Sad ti meni odgovori na pitanja koja si izignorirao:
wooddiebone Lol zašto bi se ti, mi, ja trebali ispričavati Iranu za išta?
Kako napadi na civilne mete u susjednim zaljevskim zemljama pridonose očuvanju narodnosti i prirodnih bogatstava Irana?