fensisuperstar maverick I tko je nama kriv što ih pustamo u Europu tj još gore, zvali smo ih? 😃 vi ih puštate. Mi ih ne puštamo. Kod nas nisu ni htijeli doći. Samo su produžili u Austriju i Njemačku. A Filipinci su jebena sila radišna. Dođe ti do kurca po visini čoek radi smjenu 12 sati na gradilištu ne buni se.
maverick fensisuperstar vi mislim europa i vase zapadne vrijednosti. Njemačka, Hrvatska, Švedska, Francuska, sve je to isti kurac i svi fafaju pod istim stolom Zionisticke cigarilose. fensisuperstar Dođe ti do kurca po visini čoek radi smjenu 12 sati na gradilištu ne buni se Primi ga na doranu, mozda naraste.
crohunter maverick Bijelci moraju pitati žene jel smiju imati djecu i moraju ih čekati dok se one ižive i iskoluju pa karijere Dugo nisam procitao ovakvu glupost na ovom forumu, nadam se da nemas kcer i da ju neces ni imati. Jesi ti jedan od onih klecavaca na trgu?
maverick crohunter zašto bih klecao na trgu lol?! crohunter Dugo nisam procitao ovakvu glupost na ovom forumu, nadam se da nemas kcer i da ju neces ni imati. I ja. Ne zelim da mi odrasta u clown world.
dormin Ekstremisti svih zemalja ujedinite se pa da napokon imamo mir u svijetu… Ako se pojavi koji umjereni rokneš ga kao izraelci 1995 svog premijera …
montoya I Iran i Izrael su jedno veliko zlo. Po meni, brkonje sa šeširima su veći zlotvori. Tu mislim isključivo na te dvije u zemlje, za druge bi se dalo raspravljati.
stitrek Prca Amer Kinu preko Venecuele i Irana…Iran je oduvijek bio problem modernim kaubojima koje su infiltrirali "odabrani"... Zakon ovog svijeta je da jaci tlaci dok ne dođe jaci, nista novo pod Suncem a suvremena tehnologija kao dvosjekli mac dovodi do implodiranja, živilo selo🙌
stitrek wooddiebone Nisi spomenuo okrugli stol i kralja artura. Prosto sam razočaran. Ne pratim tvoje upise (druga razina za mene) ali vidim kroz postove drugih clanova da ti argumenti nisu bas suvisli, damage control ili kako se vec to internteski kaze bi ti trebao biti malo bolji da nas nasmijes ovdje😉
Raziel wooddiebone "drago mi je da su ekstremistički govnari dobili po pički i nadam se da će ih sve istrijebiti do zadnjega i oslobodit veliki Iran od vjerskog izdrkavanja i ekstremizma."
solidmerlin Baš su obazrivi Usa i izra. Napali Iran u svetom mjesecu Ramazanu. Pih. Odo čitat knjigu.
dormin Svjetsko prvenestvo je za koji mjesec…Očekujem ujedinjenje i zajedničko slikavanje kao i 1998…
maverick wooddiebone sta znaci ta slika, glup sam? stitrek vidim i te teorije da iskaču po internetu. Više ne znaš sta je stvarnost, a sta ne.
stitrek maverick vidim i te teorije da iskaču po internetu. Više ne znaš sta je stvarnost, a sta ne. Bridget Brko, My Brother-in-Law Brko (1939)…Brko stayed with her and Alois in Liverpool, England, from 1912 to 1913.