Zero Nije samo to, mogućnost genetskih anomalija i problema s razvojem raste sa starosti roditelja, novija istraživanja pokazuju da je to izraženije što je otac stariji. Zbog društva, obrazovanja i svega ostalog ta granica se dosta pomakla gore, što opet nije dobro.
Da, ovo je istina, kako smo oba puta bili kod nekog strucnjaka zbog rizicnog poroda, izracunao nam je oba puta kolika je sansa za Trizomiju 13, 18 i 21 i s drugim djetetom samo tri i po godine kasnije je sansa za neke od tih sindroma bila visestruko veca. Iako da se razumijemo i dalje relativno mala.
deathwish ma iskreno da sam mladji, mozda i bih volio, ali sada nije to samo napraviti jos jedno dijete. Treba ti veci stan, auto s tri isofix mjesta itd… Cijela logistika se s trecim mijenja.
A ovo sa snagom mi ne moras govoriti jer ovaj moj veliki(4,5g) na meni izvodi kecerske poteze kojih se ne bi posramili WCW/WWF keceri. Doslovno nakon sto zaspe, ako izdrzim jos sat vremena na youtube-u, dobro je. Za gaming moram biti bas bas svjez da bih ista pokrenuo.