Kriste, za lika koji je ubio onu žensku u autu ste na temelju 5 sekundi videa i "fucking bitch" komentara nakon ubojstva odmah složili psihološki profil, proglasili ga neuravnoteženim, psihopatom i ne znam čim sve ne.
Ovog lika se proglašavalo svecem, anđelom, dobrim čovjekom koji je spreman pomoći drugima i ostalim sličnim sranjima (ne mislim ovdje na forumu) dok ja na videu vidim agresivnog idiotskog provokatora koji radi nešto što nijedna osoba pri zdravoj pameti ne bi (usput, i tu je bio naoružan).
Da li to znači da je zaslužio da ga se ubije? Niti blizu.
Da li su ga na temelju ovog videa trebali složiti na zemlju i ispremješati mu kosti kao zadnjoj budali kakva je i bio da mu više nikad ne bi palo na pamet izvoditi tak nešto? Apsolutno, ja ne bih ni trepnuo na to i jedini komentar bi mi bio da je dobio što je zaslužio.
Tjedan dana kasnije, mulac opet izvodi svoje bijesne gliste i dogodilo se što se dogodilo… nepotrebna tragedija, vjerojatno prekomjerna brutalnost kojoj nitko ne nalazi opravdanja, izgubljen život za totalno bezveze. Ali da je on sad mučenik, svetac, heroj, borac protiv sustava i slično? Lol, takve stvari ne pušim.