Tzereen Pokušavam zamislit da se to desi meni, koji nisam treniran, emocija me ponese, glup sam i naivan pa zapucam. Pa jel ne bi prvo reko? WTF, koji kurac sam napravio,
Nemaš pojma što bi reko jer vjerojatno nikad nisi bio niti ćeš (nadam se) bit u sličnoj situaciji. Kao i 99,99% onih koji komentiraju ovaj događaj po forumima i portalima. Kako vam se već puno puta reklo, radi se o sekundi di moraš donijeti odluku. Ovo nije igra di možeš stisnuti pauzu il jebeni rpg na poteze. Lako nam je svima biti full pametan iza tipkovnice, tvrdit da je on moro postupit drukčie i da bismo mi postupili drukčije i baš tako i tako. Kurca bi napravili.
Vas nekolicina ste jednostavno previše zadojeni mržnjom prema Trumpu i njegovim postupcima i sve negativno što se dogodi (a da je on na neki način upleten) ne promatrate skroz racionalno i objektivno. Woodiea ste već prije koji mjesec okarakterizirali kao Trumpovog obožavaoca (što je miljama daleko od istine) i kao da uopće ne čitate njegove postove i ne znam na koji način izvučete zaključke koje izvučete. Ja iz nijednog njegovog posta nisam zaključil da on opravdava ovo ubojstvo, nego samo pokušava smisleno i racionalno sagledati obje strane.
Netko ti oduzme prednost u vožnji il se vozi presporo, pa nam je prva reakcija "jebem ti mater". Random ženska osoba mi izvodi mentalne gimnastike sa reklamacijama, pa upotrijebim izraz "jebena kuja". Dobro Woodie veli, na temelju jednog jedinog postupka ste napravili cijeli psihološki i karakterni profil tog pripadnika ICE-a i unaprijed ga osudili. Nemate blagog pojma u tom liku, ali 3 sekunde njegovih postupaka su dovoljni da sve znate…ma jesu kurac.
Isto pokušavam ovo sagledat hladne glave i premda se ni ja ne slažem sa ubojstvom, isto tako mogu i donekle razumjet tog lika. Ne opravdat, razumjet. Isto tako ne mogu reć da je žena zaslužila taj metak, ali ne mogu reći ni apsolutno išta pohvalno za njene postupke koji su doveli do toga. Koliko glupa i zadojena tom svojom ideologijom moraš bit.
O licemjerju ili lijevi vs desni nema šanse da se upletem, premda mi to počinje sve više i više smetat. Al uhvatili ste se Woodiea kao da je on osobno ispraznio pištolj u tu ženu, a (uz Fenixa te još dvojicu -trojicu) mi je skoro jedini koji ovo (i većinu drugih stvari vezanih uz politiku) gleda smisleno I racionalno, bez zauzimanja ičije strane.