prayer krv jednostavno počne kuhati od bjesa i jada.
Ako si svjestan da si previše emocionalno angažiran u stvari na koje nemaš utjecaj, zašto ne prihvatiš mogućnost da možda nemaš racionalni i nepristrani pogled na situaciju nego inzistiraš da su ljudi koji ga imaju neprijatelji ili podržavatelji druge strane?
Nekad je bilo normalno da se ljudi različitih mišljenja raspravljaju o kontroveznim temama ne sa ciljem da pobjede, ne sa ciljem da si spuste međusobno nego da dođu do zaključka koji ima logičkog smisla i nudi lekciju za sve uključene.
Ništa što Trump ili bilo koji političar isprdne o ovom događaju ne mjenja okolnosti događaja i ako si uključen u raspravu o događaju samo da bi srao po Trumpu, normalno da moraš krenut ignorirat detalje koji u to ne pašu, normalno da moraš skakat na zaključke za koje nemaš temelja i normalno da svaki novi komad informacija, svaki novi video, avaka nova činjenica samo sve više dokazuje ono kaj mi pričamo jer smo od početka govorili isključivo o stvarima koje se mogu vidjeti iz dokaza. Ne o karakteru i motivima osoba o kojima nemamo blage veze.
Meni nije cilj pobjedit raspravu, nije mi cilj spustit nekom. Ja komentiram kaj vidim i zanimaju me tuđa mišljenja o onome kaj imamo pred sobom, a ne nekakve bajke nastale na predrasudama i politočkoj frustraciji.
@renda
ako je ilegalni migrant druge boje kože deportiran, ne znači da je deportiran zbog druge boje kože nego da je deportiran jer je ilegalni migrant.
A i još uvijek bi volio vidjet konkretna imena, broj osoba, neki popis ili nešto ljudi koji su deportirani, a da nisu bili ilegalno u Americi i da ne postoji nikakav razlog za njihovu deportaciju.