Htila ga malo prigaziti pa se naljutio. Kada vidis da divljaju ti murijaci, koji k im se suprotstavljas?!
Kada bih vidio da nisam poželjan u nekoj smrdljivoj državi, posebice tipa USA, osao bih sam odande, a ne da me k'o zadnjeg ološa naganjaju po cijelom šoru.
S obzirom da sam izgubio svaku nadu u čovječanstvo, sve pizdarije što se dogadjaju mi dodju kao kino zabadava. Izbaciva mi na Insta onu neku zenu političarku iz Danske kako kuka. To će isto biti zanimljivo za popratiti.
Prvo Merkel i nekontrolirane migracije pa onaj neuspjeli virus Corone i socijalni eksperiment da se pokaže koliko smo retardirani pa Rusija-Ukrajina, pa Židovi-Palestina pa izbori u USA pa Trump vs Migranti u Americi pa potapanje onih brodova s drogom čime li vec pa USA-Iran pa Epstein fajlovi pa USA-Nigeria pa Trump-Maduro. Uz to AI uzima maha i infalcija divlja.
Sada jos da Grenland najebe i da Europa iskesira jos 90 milijardi onom Židovu Zelenskom i imas jebenu simulaciju svih simulacija, a slag na tortu - poskupili i RAM-i.