elder8472 Zaustavljanje konflikata za koje su vecinu i oni krivi.
Ali pazi Trumpu se sere za sve kaj su radili bivši predsjednici. Tko je Gruziju gurnuo u konflikt sa Rusijom? Ameri. Tko je bio predsjednik Bush.
Tko je bombardirao Srbiju i podržao Kosovo samo da mogu stavit američku bazu tamo? Ameri. Tko je bio predsjednik? Clinton
Tko je zatvorio usta Monici Lewinsk… oh jebemti čitam krivi paragraf sunce ti jebem! My bad. Also tko je bio predsjednik? Bill Clinton :-)
Za vrijeme Obame koji je preuzeo vlast koja je već bila duboko na bliskom istoku, američka vojska i dalje udara po Afganistanu, Iraqu, Libiji, Pakistanu, Yemenu i Somaliji, negdje sa vojskom a negdje sa dronovima. Btw zašto? Teroristi i Oružja za masovno uništenje.
Sere se po Trumpu za svaki potez bio on loš ili dobar. Ako je loš onda je klaun a ako je odbar potez onda je i dalje klaun.
Seru jer deportira a deportirao je manje od Obame.
Seru jer režu troškove tamo gdje se vrše financijske malverzacije.
Seru jer je ružan.
Seru jer je jebo Stormy Danijels. Ženska je obična prostituka i fukara. Tko ju jebe, Idi radi noćne na recepciji da vidiš kak boli glava pička ti materina.
Seru jer je na strani Izralea. Obami nitko nije srao jer je na strani Izraela. Obama ih jebački financirao.
Meni je smiješno da sve što Trump radi praktički kopira poteze od drugih predsjednika, a seru po njemu kao da je najveći zločinac.
Čak i zid kojeg su izgradili nije originalno bila njegova ideja. Znaš tko je sugerirao prvi da se napravi zid kod meksika? Hillary Clinton.
Oh btw Hillary koja se u vrijeme Trumpa gurala kao veliki prijatelj LGBTovaca je u vrijeme kad je sugerirala da se napravi zid zapravo srala po gejevima i lezbama i nazivala ih vrlo ne lijepim imenima.
A tek Biden? Biden je najgori predsjednik koji je ikad bio na vrhu Amerike. Bio je dobar doslovno par mjeseci prije nego mu je mozak otišao u pičku materinu. A Kamala tek? Ženska nije sposobna održat govor bez telepromptera. O čemu pričamo? Većina foruma je podržala sve samo da nije Trump.
Dok su palili Tesle i stavljali kukaste kriveževe, da je na mjestu Trumpa bio Obama bilo bi mrtvih u pičku materinu. Trump je jebena pička.
Oh i onaj USAID za kojem Trumpu seru da reže troškove i da je zločinac radi toga:
GUESS WHAT?
https://www.justice.gov/opa/pr/usaid-official-and-three-corporate-executives-plead-guilty-decade-long-bribery-scheme
*USAID Official and Three Corporate Executives Plead Guilty to Decade-Long Bribery Scheme Involving Over $550 Million in Contracts; Two Companies Admit Criminal Liability for Bribery Scheme and Securities Fraud.
*
Trump je šupak, obogaćivao se gdje god je stigao sa svojim firmama, ali što se tiče odluka koje je donio kao predsjednik nije ni približno loš u odlukama kao što su neki od njegovih bivših kolega. Trump je kurac od ovce naspram Busha, Obame i Clintona što se tiče ratova i uništavanja.
Nisam na strani židova, nisam na strani amerikanaca, Trump mi je simpatičan kao lik, ne kao predsjednik, ali na kraju dana Trump je bio bolja opcija od Hillary Clinton, Trump je bio bolja opcija od Bidena protiv kojeg ne nažalost izgubio prvi put te je Trump bio 100 puta bolja opcija od ove retarduše sa negativnim IQom. Da se mene pita ja bi birao Bernie Sandersa kao predsjednika. Ali jebiga. Što je tu je.
Tokom prvog mandata su ljudi radili sranja, zauzimali dijelove grada, Black Lives Matters bullshit, palili pljačkali i nije im se ništa desilo.
Sad opet rade. Nitko ne komentira kak su leftisti jebeno mentalno oštećeni.
Da sam ja predsjednik posla bi vojsku i izrokao bi ih sve pička im materina bolesna.
A Iran, zemlja u kojoj jedan lik može izglasat zakon i promijenit religiju u čitavom svijetu, tko im jebe mater. Ne zato što su muslimani već zato što su teroristi. Svi teroriste od reda treba izrokati. Govna najveća. Netanjahu? Isto govno, i on zaslužuje. Putin? I njega. Zelenski? I njega, frajer je isto govno.
Jedan veliki fuck you za sva govna na svijetu. Sad ide gledati nešto na netflixu i svajpati ovaj retadirani dejting App.
Voli vas Fensi, mir u svijetu i rezanje kita na komade od 20 cm svaki.