The Legend of Heroes
Ne zanimaju me više traileri i pusti artikli o svim likovima, kupujem kad izađe i to je to.
Nadam se da ce fogy nauciti japanski
Postoji overlay. Taman je Hajimari došao na PC pa tko god ima koliko tolko dobar PC može pokrenut i odigrat.
Ili šutit do 2026. Nema više opravdanja.
Vjerujem da će i Kuro tako.
Ako najave Kuro no Kiseki za PC, a nadamo se da hoće onda bi mogli dobiti neslužbeni engleski patch
https://www.mildom.com/11850082
Kreće stream za 18 minuta ako nekoga zanima
Stigao sam minutu prije no što je počeo stream za Kuro, baš u zadnji tren.
Puno se već poznatih informacija spominjalo i onda eskaliralo sa onim epskim trailerom.
Ne znam što da kažem, što da mislim i kako da uopće dočekam ovo.
Osjeća se da su to neki novi Trailsi, nekako je atmosfera ovako na prvu drugačija a opet poznata.
Baš jedva čekam sve to doživjeti.
- Uređivano
Ma merch im je bolesno dobar, baš sam neki dan pokazao @kabegami prvu turu koja mi je stigla
NSFW:
Problem je samo sto nema ovlaštenih distributera za EU, već sve moraš preko onih japanskih proxy servisa (Buyee, From Japan itd.), ali kvaliteta izrade je tip top
Trailer je već preveden, ako nekoga zanima.
Rijesen overlay, polijepio bih još slika ali ima previše spojlera...
Prvo Overlay je izuzetno jednostavno za konfat, ali ima caka na koju sam potrošio podosta vremena dok sam skužio, a to je da rezolucija ekrana mora biti nesto s apsect Ratio-om 16:9 tipa (1920x1080 ili 2560x1440, 4K...) jer overlay ne podrzava ultra wide i onda menu od overlay-a nije vidljiv, a druga stvar je da tipkovnica mora biti postavljena na en-us ako će se s overlay-om upravljat preko tipkovnice (tako bar piše u FAQ), ali Xbox kontroler radi bez problema(provjereno).
.
Uz to ako nekoga zanima na Kuro No Kiseki početnoj web stranici u donjem lijevom kutu je dodan OST preview player .
Ovo što kabegami kaže, to ti je posebna aplikacija koja radi kao transparentni overlay prozor preko igre
https://zerofield.net/2020/09/30/hajimari-no-kiseki-spreadsheet-translation/
Probao sam instalirat zero, ali mi zadnja verzija engleskog patcha ne radi na laptopu. Steta, ovako ide serijal na cekanje do daljnjega.
S geofront stranice:
"Minimum Requirements
Based on the game’s minimum requirements (listed in the Japanese manual) and the overhead of the mod, here are what we believe to be the minimum requirements of the patched game.
Operating System: Windows 7 SP1, Windows 8.1, or Windows 10 1607+ (64-bit operating systems only!)"
Jbg, izgleda da je do toga, 32 bitni windowsi nisu podržani...
I tak, preso jucer 4. trailse i sad sam u depri
- Uređivano
herc Nisam pisao ni za prva 3 pa me sramota
Ako bi išao na poredak, mislim da mi je 2. najbolji, pa 4., pa 1. pa 3. Tak nekak, iako su mi svi 80+ i 4. mi je baš super legla. Danas valjda krećem Nightmare run, da još pometem što je ostalo i imam platine u cijelom Cold Steelu.
Edit:
Sate, kao i nečije godine, nećemo spominjati, nije pristojno