foggy Koliko puta će se desit da nema slobode u tom Crossbelu
Evo iskreno, ako ćemo nitpickat, znaš kaj mi je bilo dosta glupo.
SSS je svojevremeno ubio boga, najmoćnije biće koje je Zemuria vidjela. K tome, iako nije nužno canon, tehnički su razbili Arianrhod, najmoćniju ratnicu u povijesti svijeta. I kaj im se onda dogodi? Prebije ih neki tamo polu Rufusić. WTF. Još su imali Dominiona i Yina uz sebe.
Ne smijem puno jer ću se odmah sjetiti engleskog Lloyda kak onako kroz šapat priča o Crossbellu. Ko da priča kolegi na poslu kak mu je žena rodila i jedva čeka doći doma da ih vidi. GET A LIFE, DUDE. Jebote Crossbell.
Iako, sve skupa je (barem meni) bolje od Cold Steel sage jer jebeni harem king Rean nije u prvom planu, te su mi Nadia i Swin kliknuli od samog početka. A teaseri za buduće nastavke samo popravljaju dojam.
Daybreak je zapravo odličan, nema tu apsolutno ničega lošeg tak da kad kod ga pokreneš, vjerujem da ti bude dobar.
@f_i_c_o @herc
Jeste probali demo? Vidim da traje dobrih 6h ali ja mu se ne želim niti približiti. Tih 6h bi me taman primilo i onda bi mi bilo još gore. Zanima me samo kakav je performance? Jel stabilno? Jel GungHo obavio dobar posao?