Postoji overlay. Taman je Hajimari došao na PC pa tko god ima koliko tolko dobar PC može pokrenut i odigrat.

Ili šutit do 2026. Nema više opravdanja. 😁

Vjerujem da će i Kuro tako.

Ako najave Kuro no Kiseki za PC, a nadamo se da hoće onda bi mogli dobiti neslužbeni engleski patch

f_i_c_o
    Rado bih pratio ali zagorit ce mi ručak ako ga ostavim, tak da samo linkaj trailer ako se pojavi. 😆

Sorcerer

Da, ma i zadnji Dangeki show je bilo isto tako, nikad Trailsi nisu prvi, al zato kad su došli na red broj gledatelja se udvostručio 😃

Stigao sam minutu prije no što je počeo stream za Kuro, baš u zadnji tren.

Puno se već poznatih informacija spominjalo i onda eskaliralo sa onim epskim trailerom.
    Ne znam što da kažem, što da mislim i kako da uopće dočekam ovo.

Osjeća se da su to neki novi Trailsi, nekako je atmosfera ovako na prvu drugačija a opet poznata.
    Baš jedva čekam sve to doživjeti. 😃

@perusona_tsukai

Ma merch im je bolesno dobar, baš sam neki dan pokazao @kabegami prvu turu koja mi je stigla

NSFW:

Problem je samo sto nema ovlaštenih distributera za EU, već sve moraš preko onih japanskih proxy servisa (Buyee, From Japan itd.), ali kvaliteta izrade je tip top 😃

Trailer je već preveden, ako nekoga zanima.

Rijesen overlay, polijepio bih još slika ali ima previše spojlera...

Prvo Overlay je izuzetno jednostavno za konfat, ali ima caka na koju sam potrošio podosta vremena dok sam skužio, a to je da rezolucija ekrana mora biti nesto s apsect Ratio-om 16:9 tipa (1920x1080 ili 2560x1440, 4K...) jer overlay ne podrzava ultra wide i onda menu od overlay-a nije vidljiv, a druga stvar je da tipkovnica mora biti postavljena na en-us ako će se s overlay-om upravljat preko tipkovnice (tako bar piše u FAQ), ali Xbox kontroler radi bez problema(provjereno).
    .

Uz to ako nekoga zanima na Kuro No Kiseki početnoj web stranici u donjem lijevom kutu je dodan OST preview player 😃.

https://www.falcom.co.jp/kuro/

Sorcerer

Trenutno se učim, znam Hiragana pismo (Katakanu tek trebam naučit, a od kanji-a me hvata jeza...) i jedno 100-tinjak rijeći, ali ni približno dovoljno da bi mogao igrat bez prijevoda.