@zontra trofeji već imaju bodovnu vrijednost ovisno o ratitetu. Problem je da je to potpuno neusklađeno. Srebrni trofej u jednoj igri nema veze sa srebrnim u drugoj, a nekad i u vlastitoj. Na primjer, Master Marksman u witcher 3 je brončan i vjerojatno najgori trofej u igri. Očito developeri često ne znaju šta je stvarno teško/naprono. Davanje ljudima da voteaju bi vjerujem bilo još gore i vidili bi svakakvih rezultata s time. Možda čisti omjer kupljeno/osvojeno nije najbolji i dala bi se kvalitetnoja formula napravit, ali osim da osnuješ stručni odbor za težinu trofeja ne vidim kako bi uspjeli implementirat nešto bolje.
Icek Također, pala mi je glupost na pamet, ali neki bi i na to pristali: rezervni trofeji.
Ovo bi bilo super za mp trofeje nakon šta mp postane nedostupan, ali za ništa drugo. Ne treba svako osvojit platinu, ako nisi sposoban, pusti ili uloži trud. Ne možeš ili ne želiš? Nije svako pobjednik i ne zasluži svaki trofej. Šta se mene tiče sasvim je ok da nemam platinu u svakoj igri. Akumu u Evil within neću vjerojatno nikad proć. Vidio sam kako prolazak izgleda i ne privlači me, ali svaka čast onome ko se je potrudio. Taj trofej nešto znači. To bi se izguibilo da ga možeš zamijenit s nečim lakšim, čak i ako je grindy.