Carzilla? Ma samo vozis u suprotnom smjeru dva ili tri kruga i imas precac kako proci tu misiju
Službeno je – stiže Mafia Trilogy remaster/remake
Jedinicu treba opet igrati već samo zbog genijalnog voznog modela.
- Uređivano
Rade remake PS4 igre za PS4. Nice.
I to je ta famozna velika igra.Big deal.Ovi rade remaster igre stare niti 4 god. (Mafia 3).Ja sam mislio neka bomba od igre a ne trilogija Mafije.
Mislim da se 80% nas veseli jedinici, 20% dvojci, a za trojku nije nikog pretjerano briga.
Tako nekako. Jedinica je remek djelo
Jedinica mi je ostala u pamćenju ka jedna od najboljih i najfrustrirajućih igara koje sam igra. Baš me zanima kako će mi sad sist.
Slike su definicija pojma prekrasno. Prvoj se veselim, drugu sam izguštao a treća mi je instalirana na PS4.
Jedino sto bi volio da vozni model bude slican kao u jedinici originalu. I da imas mogucnost rucne promjene brzina, da ti iscuri gorivo kada ti spice metak u rezervoar, da ti se gorivo brze trosi kada ganjas auto i da zadrze tezinu gameplaya
Nisam igrao, nije me zanimala. Ja sam ovo baš pisao iz svoje perspektive. Jedinica mi je bila fantastična, dvojku sam s guštom odigrao, ali nisam pao na guzicu. Trojku znam o čemu se radi i to je to. Ako trilogija bude povoljna, možda dam i trojci šansu. Hoće li se to uopće i prodavati u paketu, nije mi baš jasno sada?
weky rade remake igre iz 2002 odnosno Ps2 generacije.Rade remaster igre sa Ps3 i remaster igre sa ps4.
Iskreno me strah cijene koju će 2K izvjesiti za ove remastere i remakeove. Mafia II za PS3 košta trenutno £25, Mafia III £35, dok Deluxe verzija čak £50. Za 10, odnosno 4 godine stare igre, zaista previše. Možda je i nerealno očekivati da će prve dvije biti po nižoj cijeni, ovako mi izgleda da će 2K opaliti full price.
Fico
Tek sam sad ovo vidio, ali rijeci ti se obistinile. Odigrao sam i presao 2 puta Mafiju 3 prije gotovo pola godine i bila mi je jako dobra igra. Odlicna prica i likovi, najbolji soundtrack ikad (zapravo samo GTA igre imaju slican soundtrack po kvaliteti), i prilicno dobar stealth kojeg mozes koristiti vecinu igre.
Moje zamjerke su bile prilicno glupav i nekonzistentan AI, i premalo glavnih misija i previse repetitvnih side misija. Ako ce stvarno promijenit te stvari poput boljeg AI-a i vise glavnih misija/manje repetitivnosti, onda bi Mafia 3 postala genijalna igra.
A da ne govorim o tome da sam cuo da je dvojka jako dobra, a jedinica fantasticna igra.
Tako da sam definitivno postao zagrijan za ovaj Trilogy. Mogli bi dobiti 3 odlicne igre.