Pozdrav svima...

Iako sam van gaminga zbog visih okolnosti, drago mi je vidjeti neka poznata imena sa prijasnjih foruma, I mp napucavanja :-)

.!.

https://www.youtube.com/watch?v=lRFNylAMRFM

Bolji docek se nije mogao ocekivati :-)

Samo da kazem da je doticni, inace srbin iz Banjaluke izbacen sa Reboot foruma zbog velikosrpske propagande te velicanja cetništva.

Samo da kazem da je doticni, inace srbin iz Banjaluke izbacen sa Reboot foruma zbog velikosrpske propagande te velicanja cetništva.
Perisimus, ti si na Rebootu pobrao permu zbog žeščih nacionalističkih govora mržnje, stoga mislim da nemaš apsolutno nikakvo pravo išta spočitavati DarGaru, jer je tvoj "grijeh" jednak kao i njegov. Nikakva vrsta nacionalizma, fažizma, rasizma i ostalih gluposti se neće tolerirati ovdje. Budite uvjereni da ćete proći jednako kao i na Rebootu ukoliko se budu ponavljale gluposti od tamo. FFA ima nultu toleranciju na navedene gluposti, stoga vas pozivam na normalnu komunikaciju i ophođenje na forumu. U miru ste došli, u miru budite ovdje.

EDIT: Također je apsolutno nebitno koje je nacionalnosti DarGar, jer ovdje ima članova svih nacionalnosti i vjera te su svi dobrodošli. Svi smo ovdje prvenstveno ljudi i gejmeri, nebitno koje rase, vjere i nacionalnosti. FFA forum prihvaća svih i ne bavi se notornim glupostima te su svi dobrodošli, dok god se ponašaju normalno, pristojno i tolerantno. Kome smeta nečija vjera ili državljanstvo, neka nam se slobodno javi da mu deaktiviramo account ovdje.

Welcome :) Potpis na Icekov post.

Tja ako tebe ne smetaju ljudi koji velicaju cetnicke postrojbe koje su u ratu klale Hrvate to Aleksandre puno govori o tebi. Mene vidiš to malcice smeta. I te "bratstvo i jedinstvo" žvake mogu popušiti samo oni koji su prespavali zadnjih 25 godina.

Onda znas di su ti vrata. Ne moras bit tu ako ti ne odgovara.
Sve ti je Icek rekao.

Svi na FFA imaju priliku ako ce se ponasat normalno.

Legitimno, administracija ima zadnju. Iako to ne smatram osobito pametnim, i najgluplja životinja ima neki oblik nagona za samoodržanjem dok je dobar dio ljudi, kako vidim iz komentara ne posjeduje, na družini iz FFA je da prime koga hoće. Iako sve te price o velikoj i sretnoj zajednici, pod ovoj cijeni uvijek završe isto - kako nas je i povijest poducila.

Molio bih da se prekine ta tema. Perismius, imaš block opciju mislim pa stavi DarGara na ignore i ne čitaj ga. Very simple. Od sada tko želi izraziti dobrodošlicu, neka je slobodno izrazi.

Perisimuse I meni je drago sto tebe vidim... :-)

Kako si, sta ima, uzivas li u penziji?

Nemoj da si nervozan, ipak si ti covjek u godinama. Eto vidis, iako si me spomenuo u negativnom kontekstu, ja sam dusa od covjeka koja brine za tebe.

Ljude koji su u Gaming penziji ne bi trebalo puštati na forum 

Pozdrav dargar  :

Dobrodošao, bando stara.

Neka old school ekipe, uvijek prija vidit ovakva imena.

Zato sam se I registrovao, rece mi Soul da je ovde stara ekipa... pravo mi je drago vidjeti vas

Hell, samo da se posloze neke kockice, e eto me nazad

Ipak je jedan tata igre I predigre 

Pozdrav drago mi te vidjet ovdje  :) Kad se samo sjetim kako ti macak prevrnuo sarmu dok smo vozili GT5 Moj divljak mi skace po glavi upravo dok pokusavam pisati! Kako tvoji ostali ljubimci? Dobro dosao

mjesec kasnije

...Svi smo ovdje prvenstveno ljudi i gejmeri...
Gameri nisu ljudi. Nije nikad dokazano 

4 godine kasnije