Iz moje perspektive kritika je malo preoštra, posebice u kontekstu vijesti. Da, mape su mogle biti bolje, igra jedva ima ikakav WW2 feel, TTK mi i dalje ne leži, no da je u pitanju dosta zabavna MP igra, je. Sada kada sam igrao BF1 malo više, vidio sam koliko su u toj igri neke stvari kudikamo bolje stoga šteta što DICE nije samo nadogradio stvari iz 1-ice, nego išao izmišljati toplu vodu. Šteta što prekidaju support, posebice nakon ove dobre Pacific nadogradnje. Očito taj live service ne donosi dovoljno love EA-u, dok za BF2 imaju valjda nekakav ugovor s Disneyjem pa moraju.
Sramotno: EA i DICE konačno su odustali od Battlefielda V
Warzone nebi imao sanse? Dobar trol.
Firestorm je bio zabavan prvih tjedan dana. Najnedoreceniji i najisprazniji BR koji sam igrao. Imao si sve skupa 4 oruzja i jednolicnu mapu na kojoj
se znalo dogodit da trcis i po 10min bez da sretnes nekog.
Kad od starta ima problem s manjkom igrača. Da je bio f2p, dobio bi prvi tjedan 50 milijuna igrača i EA bi ubacio shitload contenta.
jednog dana kad naucis objektivno pisat clanke mozda ce netko i shvacat ovaj portal ozbiljno.
- Uređivano
sramotno je sto ti odvratni war shoteri uopce vise postoje. jedno te isto govno zapakirano u cringy kampanju i multiplayer prepun nadrkane balavurdije. bas se moras mrziti kad odlucis dragocjene sate zivota trositi na ovakav oblik zabave. eto ja sebe mrzim sto sam igrao zadnji modern warfare i nedavno kupio battlefield 1 od kojeg odustao nakon 3 sata, tako da cu pokusati skupiti malo samopostovanja do iduceg naslova i izbjeci taj nepotreban metak.
maverick evo baš se mrzim
- Uređivano
Deadwalker pa te war fps-ove treba zabraniti kao i platformere pa cemo se svi kolektivno manje mrziti...
najbolji naslov ovoga clanka bi bio SRAMOTNO: EA i Dice jos postoje kao i njihove odvratne fps igre!
Tebe treba zabranit, i jedino sto je ovdje sramotno si ti. Naporan si vise sa svojim pljuvanjem i nametanjem svojih stavova u svakom jebenom topicu.
DarkPunisher u svakom jebenom topicu
sramotno je kako te mater i otac nisu naucili da nije lijepo lagati...
Problem je u tome što namećeš svoje mišljenje ko 11. Božju zapovijed. I za apsolutno sve što je kontra tvog ukusa nemaš argumente, nego imaš uvrede. Ako ti se ne sviđa radnja, odmah je smeće, ako ti se ne sviđa Multiplayer, odmah je pun nadrkane balavurdije, ako ti se ne sviđa svijet, odmah je prevelik i generičan. Čim ti nešto ne legne, odmah se nađe loša riječ za to.
pa kako nisu nadrkane balavurdije kad ih cujem kako mi laju i probijaju bubnjice tokom igranja? kako da ih nazovem? kako ja tebi ili nekome mogu nametnuti svoje misljenje? imas mozak pa odluci sam sta tebi pase. nemojte biti pickice!
I bolje da završe jer Bf V je došao do kraja i nema mu spasa. Bolje da se fokusiraju na novi nastavak. Probao upaliti nakon MW-a i koma, odmah je igra išla na uninstall. Nikad nisam mislio da će MW biti toliko bolji u svemu.
Nakon što sam ulupao preko 1000 sati u BF 3,odustao sam od serijala nakon BF IV jer je već tada počeo stagnirat.Izgubili su kompas a sve je kriv EA zbog forsiranja štancanja novog BF svake 2 god.
maverick
Znaci tvoj nacin razmisljanja: igra mi se ne svida. Nemam neki objektivni razlog, jednostavno mi se ne svida. Kako je moje misljenje jedino vazno, ta igra mora biti vrijedna stoljetnog prijezira posto mi se eto ne svida. I to svi moraju znati. E pa ako se meni ne svida, ne smije se nikome svidat i treba ju zabranit i streljat sve koji su na ikoji nacin povezani s njom. Ako ne poslusas moj savjet, makar nemam objektivni razlog, si obicna picka jer nemas svoje misljenje/ne zelis prihvatit misljenje drugog. Next...
Bf V mi od samog pocetka nije sjeo, od onih prvih najava. Meni su ostavili dojam da su ovo sklepali na brzinu i nakeljili novi logo.
Igru sam kupio i probao igrati mp, ali nije islo. Prema mom misljenju, BF 1 je puno bolji proizvod.
- Uređivano
zontra pa picke ispadaju oni koji kukaju sto ja kukam. Ne vidis li ti koliko je to apsurdno? To ti je isto koda ti kukas sto si kupio npr Auto za pun k love i tebi se vozi odvratno i popljujes ga, a ja se uhvatim biti uvrijedjen i onda ne kritiziram tvoju kritiku, vec tebe kao osobu. To rade ovdje mnogi.
Ja smatram da war shooteri tj fps-ovi generalno, nisu nikakvu inovaciju jos tamo od half-life 2 pa sada tek opet nekim cudom sa half-life alyx napravili. Evo ti koji se ne slazes sa mnom i ostatak ekipe ima pravo i na volju to demantirati svojim postovima, ali vam to ne ide od ruke vec godinama u moru tema, vec vam ide od ruke mene napasti jer vam idem na zivce, a ne znate ili niste sposobni objasniti zasto sam ja u krivu. Uvijek ista prica ja vama namecem misljenje! Kako pobogu? Imas li 3 godine? Pa cije misljenje bih trebao nametati, ako i radim to cak? Tvoje? Wekijevo? Kako da to ucinim molim te? Da citam misli i onda bi bilo tesko!
U nista boljoj situaciji nisu ni platformeri. Inovacije nigdje, cak bih rekao da i nazaduju jer nemaju ni priblizno dobar pacing i dizajn mapa kao oni iz NES/SNES/SEGA era...
Sto se mene tice i jedan i drugi zanr TREBAJU nestati sa mape dok se ne odluce konacno neke promjene na bolje uvesti! Mene se ionako nista ne pita i dobiti cete zato jos tonu jednih te istih CoD-ova i Battlefield-a tako da ne vidim sta vas toliko pali misljenje tipa cija su vam misljenja ionako toliko irelevantna, odbojna i odvratna, a oni koji se slazu sa njima, ako takvih uopce ima, vjerojatno nadju sebe u mojim postovima. To je to kolega. Probaj shvatiti.
- Uređivano
maverick a kakvu bi ti inovaciju u platformerima?!? daj mi jedan primjer... ako cemo kod inovacija kod fps-a koje zahtjevaju skill nije je bilo od quakea strife, rocket jumpovi, pa sve do dooma 2016e, kakvu je to inovaciju imao hl2? alyx inovacija, vr fps je tebi inovacija dobra, dobra... jos da je prvi vr fps mozda bi i bio.... eh da portal, i fear su isto bili inovativni naspram hl2
Gravity gun, fizika kao dio gameplaya i sve je zapravo objekt? Nesto cega nema ni danas kao primjer