biver chono7 Meni je fino igrat fps igre na ps4. Nikakav mis mi ne moze nadomjestiti osjecaj triggera i vibraciju kod pucanja. Meni su te stvari bitne, znam da je mis kompetitivan i da je prednost, medjutim ne znaci mi to nista. Zato gasim crossplay lijepo i to je to. Igraci sa misem na ps4 su iznimno rijetki i nisam primijetio da su mi predstavljali neki problem.
ivan_frakin A kad sam ja u onoj anketi za crossplay govorija da ne podrzavam ste me svi downvoteali jer ste ipak pametniji...
chono7 Ovisno o kojem zanru pricamo, to sam rekao i u anketi. @biver meni je igranje na kontroleru odlicno u nekim zanrovima, dok u fpsu je uzas, kao da sam hendikepiran. Nista mi ne moze zamjeniti mouse skill i osjecaj fluidnosti ciljanja.
Brijac A to je tak u free igrama jer što imaju izgubit ako ih banaju? Ništa osim levela, ali kog briga za to. Naprave novi acc i ajmo opet.
Heat Brijac Nije samo u free. U zadnjih 5 godina od multiplayera sam igrao Dirt 3 i GTA 5. U obje na prvim mjestima ekipa završila utrku za npr. 10 sekundi, a fizički nemoguće ispod 2 minute. GTA ugasio nakon pola sata i više nikad nisam palio.
Brijac Heat Ma znam, ali je veća vjerojatnost da će netko ići hakirati u free igri, nego u onoj koju je platio.
eagle Nek ih ne banaju, samo nek ih stave da cheateri igraju jedni protiv drugih i to je to. Ali da, konzola v konzola ok, ali v PC nebi ni ja igro.
psyborg6of9 opa problemi s varanjem u ftp codu, vjerujem da ce to tako velik brand to rijesit bez pola frke... ipak imaju budzet i svu kvalitetu programera, yes da im je trebalo jedno 10 godina da predzu na novi engine
Leon_cro Sad ispade da svi sto igramo preko pc varalice malo seruckate isto ste tak poceli srat i za wot