Nocna_Mandragora Daj pronađi moje pismo koje sam poslao. Ne znam u kojem je broju, ali znam da sam spomenuo Chuck Norrisa
Retro Kutak
yakuza_stinger bog approves
- Uređivano
Brijac Jesam, bolje je nego što sam očekivao, djeluje kvalitetno bez obzira na porijeklo, tipke su OK, ekran super izgleda. Uzeo sam tu stariju, slabiju verziju jer dolazi s nekim fan made OS-om i lik je čudo napravio od toga. Njihov stock OS je ok, odabereš konzolu i igru i pokreneš, ali taj njegov (Garlic OS) je pun featurea, čudo tog možeš mijenjati, svaka konzola ima neki overlay, npr. GB kad upališ oko ekrana imaš onaj okvir sivi kakav ima GB, ima hrpa filtera da mijenjaš izgled.
Isplati se uzeti, košta manje od jedne nove igre.
Brijac Naručio sam od nekog random sellera na Aliexpressu jer je pisalo da šalju iz Francuske i da brzo stiže, a na kraju je došlo klasično Aliexpressoviski, iz Kine via Mađarska da ne bude carine. I trebalo je mjesec dana da dođe. Stoga bi ti preporučio jednostavno odmah njihov official store na Aliexpressu.
- Uređivano
Zanimalo me koje igre je volio Jacko. Naišao sam na podatak da je volio Sonic Ježa, Crazy Taxi, Tekken, Mortal Combat, znači volel je šoru i još mnoge slične. Imao je posebnu sobu gdje se zabavljal. Volel se igrati ko dečec jer je zapravo bil djete u duši za što je kasnije bio i krivo optužen da je pedofil, no to sad nije više važno, nema ga.
Činjenica je da je bio gamer i volio razne igrice na raznim platformama.
Ovo je slika vjerojatno nastala s kraja 80-tih ili početka 90-tih i igrao je na SEGA-inim konzolama, pretpostavljam Ultrabrzog Ježeka.