Nastavno na temu iz blebetaonice, ajmo bacit malo zahebancije
#FFAzaNarod #ffanistanevridi #MeneZaPremijera
FFA izlazi na izbore. Koji bi bio naš program i tko bi bio na listi?
Borba za ukidanje pre-order DLC-a
Smanjenje utjecaja velikih tvrtki (There's no dEAth without EA)
Striktnije provjere dovršenosti proizvoda te oštrije mjere etiketiranja nečega kao 'ekspanzija'
Gamerska mirovina nakon 42 godine u iznosu od 40 000 kn
Pružati azil osobama koje FOX lovi jer 'nasilne igre su krive za sve'
Spriječiti agresiju grafičkog downgradea
Mogu ja?
FicoLegend onda za premjera. Makar sam ja zelio bit. Al trgovat cemo mi jos
viper89 za ministra alkoholnih preradjevina, posto namjeravamo na tom podrucju imati kapitalna ulaganja
maximalni ministar kulture
Blitz Pomorstva i veza
Prika Nexus za ministra i doministra prosvjete i sporta. Jer hebes prosvjetu, bilo bi ih zanimljivo gledat kako se kolju oko Hajduka
Itd
Tuhy - Ministar uvoznih pića (Vodke posebno), prčitelj tuđih žena i aerobic master.
rofl umro
Fenix Ti ćeš prvi mandat biti predsjednik, ja premijer pa ćemo se mijenjati
If Putin can do it...
Fenix
Što se tiče programa ne trebamo ga.
Idemo na populizam samo Tuhya treba staviti na plakate.
FicoLegend onda za premjera. Makar sam ja zelio bit. Al trgovat cemo mi joshahaha u nasoj bi kancelariji bilo zanimljivo!
viper89 za ministra alkoholnih preradjevina, posto namjeravamo na tom podrucju imati kapitalna ulaganja
maximalni ministar kulture
Blitz Pomorstva i veza
Prika Nexus za ministra i doministra prosvjete i sporta. Jer hebes prosvjetu, bilo bi ih zanimljivo gledat kako se kolju oko Hajduka
Itd
Ja isto vjerujem da bi se naso zajednicki jezik uz koju casicu vina i domacu pancetu!naravno kad bi sve moje prjedloge oko hajduka usvojili
Naravno nas program bi bio jaci hajduk,iducih 20 godina prvaci uz napadanje lige prvaka!
Izborili bi se i da dinamu bude dobro ko drugoj Hr ekipi.
Ko ima iskustva s Total Warom da bude ministar obrane?
ps2master
Gigapixeli napadaju s istoka
ZoNTrA za ministra policije
theMarko bi se isto mogao uhljebit kao savjetnik neki
theMarko Ministar rada
ZoNTrA za ministra policije:
Odlicna pozicija u Vladi
ps2master
Bez plaćanja danka crkvi Nediljkovoj nećete daleko. Očekujem punu financijsku potporu službenoj religiji ovoga foruma pri narednim projektima. U suprotnom slučaju masa će izazvati puč, ne podcjenujte našu snagu.
Vidi, vidi, oni sebi već podijelili pozicije, a mi ostali nek kopamo po torrentima i piratskim dvd-ima.
#Heatjegay
Internet kao ustavno pravo gradana.
Besplatni PS+ i XBL Gold kao ustavno pravo svakog građanina gamera.
Prvo morate nac nekoga tko ce vam stajati na standovima i dijeliti letke, i lijepiti plakate