Ne podrzavam. Imao sam prilike igrati sa i protiv u nekoliko igara i smatram da PC igraci imaju prednost u dosta toga naspram konzolasa (npr agilnost i preciznost u pucacinama). Stoga kod mene ako ima opcija za crossplay, uvijek ce biti iskljucena.

Između konzola da, konzole i PC ne jer je prednost miša i tipkovnice u odnosu na kontroler ogromna.

Ne podrzavam jer sva citerska gamad dolazi sa PC-a. Dok sam igrao PUBG igru su mi upropastili takvi jadnici.Sada uzivam u Warzoneu i nemam nikakvih problema sa crossplayom kad govorimo o skillu ali ista gamad je zagadila i tu igru (navodno je banano 30000) pa ga iskljucujem obavezno.

Ne podrzavan nikad nisan i nikad necu...
Cisto me boli k ko igra na boxu i na pcu
Iman ekipu na ps4 i ritko i niko ne ode na drugu stranu ako i ode onda cemo ga nazivati pederom a ne igrati sa njim

Vi koji ne podržavate, zašto niste za to da postoji izbor? Pa tko želi crossplay može, tko ne želi, ne mora. Pogotovo kada se uzme u obzir da se na jedan PS4 bez problema može spojiti XIM.

biver

ali ne u slucaju da mi recimo ukoliko ja ne zelim crossplay to utjece na matchmaking ili nesto slicno pa moram cekat sto godina da mi nadje igru

Shvaćam što želiš reći, no ovo nije problem crossplaya. Ovo je isključivo zbog igrača, u tom slučaju veći dio igrača ima uključenu opciju crossplaya.

Fico Vi koji ne podržavate, zašto niste za to da postoji izbor? Pa tko želi crossplay može, tko ne želi, ne mora

OVO!

Dok imam izbor - podržavam. Ako je nametnut - ne. Za PvE igre/sadržaj je odlična stvar, ali za PvP stvarno ovisi...

Fico Razumijem, ali da opcije crossplay nema ne bi bilo niti takvih mogucnosti. Prema tome u tom slucaju ne podrzavam. Zapravo protivim se

biver Ne bi bilo, ali isto tako jedna takva opcija može oživjeti zajednicu na konzoli/PC-u zbog brojnije zajednice. Kažem, shvaćam na što ciljaš, znam da bi meni živci pukli da igram Siege na konzoli i netko me mišem rokne, ali kažem, čini mi se da kada postoji opcija, odluka je isključivo na zajednici.

Flipper O ovome nisam razmišljao, odlično si to primijetio. MMORPG-ovi bi u svom PvE dijelu sigurno koristio. Iskreno, sada me baš zanima postoji li nerfanje ili buffanje neprijatelja, kao recimo world bosseva u MMORPG-ovima, ovisno o tome igra li se na konzoli ili PC-u. Čisto da dam primjer, ako je riječ o razlici između PC i konzolaške verzije po pitanju broja dostupnih vještina na quickslotovima, tu je netko na tipkovnici potencijalno u prednosti, nad nekim tko je na konzoli.

Mmorpg uzmite koji god hocete na ps4, u malo jacem hub-u igra se pocinje raspadat i vrti se u 20 fps-a, na neke momente pada i do granice neigrivosti. Ja isprobao na Neverwinteru, TES Online-u, Dauntless-u ako i njega zelite smjestit u istu kategoriju itd. U svakoj igri ista prica. Ne znam kako bi na istim serverima funkcioniralo to za jedne i druge igrace. Crossplay podrzavam u slucaju dobro optimiziranih strategija (uz podrsku za mis i tipkovnicu na konzolama, ne vidim zasto to je bi radilo ok), igara na poteze, sportskih simulacija, platformera i slicno. FPS-ovi ne funkcioniraju dobro u crossplay-u.

Ja osobno nemam ništa protiv. Super je jer mogu igrat sa fremdovima koji su pc:: based, al opet tu je ono pitanje koje se uvijek poteže.... Pc lako može koristit neki cheat engine, a kontroleri da su ''cheat'' zbog aim assista. Pc ima možda bolji i lakši aim zbog miša, al warzone je barm meni pokazao da mi je lakše igrat protiv pc igrača.

Dobar ili odlican pc igrac moze bez problema rejpat konzolaske drugove. Ali nije to problem crossplaya, problem je zanr.

Ja u warzoneu nisam osjetio da PC igraci imaju prednost , bez problema ih mazem sa kontrolerom . Jedini je problem sta sa PCom dolaze i cheateri pa zbog toga moramo i mi posteni igraci patit

Konzole da crossplay, pc nikako. Da, na konzole se može spojiti ximapex ali realno koliko ljudi ga ima i može si ga priuštiti, pogotovo mlađa populacija? Znači razlog je prednost pc-ja u igrama gdje bi pc igrači sa miševima satrali ekipu na konzolama, likovi sa 150-250 fps-a protiv ekipe na jeftinim televizorčićima sa jedva 60 fps. Druga stvar jebeni cheateri od kojih sam ustvari pobjegao na ps4. Ok, neka postoji mogućnost isključivanja crossplay-a, ali ne vidim niti jedan razlog zašto bi netko sa konzole želio igrati protiv pc ekipe.

I treca stvar su pravi istinski shooteri, a ne ova jednostavna moderna sranja sve na isti kalup. Zato je mp fps tu gdje je, zbog prilagodbe konzolama. Bas me zanima kako bi se ekipa provela u fast paced shooteru stare skole.

chono7 kao u npr Unreal Tournament. Onaj iz 99. je moj najdrazi fps svih vremena i jedna od najdrazih igara uopce.

naravno, pogotovo ako si PC igrač i imaš prijatelje na konzoli, može se igrati sa mišem i tipkovnicom što izjednačava skill za one koji misle da je imati miš prednost a za one koji to ne žele jednostavno isključiš u opcijama i nema problema