Šta niste neki dan pisali kako neće biti odgođeni 😅

Igra je već gotova i danas bi mogla izaći na PS Storeu. Sonyu bi to bio i najisplativiji potez jer su svi doma i prodaja bi eksplodirala bez troška fizikalije.

Međutim, ne smiju. Penali prema velikim distributerima bi bili preogromni.

Brijac yup, zato me unatoč svemu ovo iznenadilo. PlayStation PR i glasnogovornik je izjavio da nema odgode. Iako doduše, korona je u vrlo kratko vrijeme eksplodirala u SAD-u i samo će biti gore.

master_x

5 godina rade na igri i sad ih izmišljena gripa koči.

Pernarizmi pobjegli s Fejsa i došli na FFA...

kevind35
    Dobro pratiš kada ne znaš za Lost Legacy. 🙂

Nisu me ubili ni potres ni corona, nego Naughty Dog. 😞

Rečeno ima dodatnu težinu s obzirom da ti se kuća skoro raspala.

Sad nemora ni izac do devetog mjeseca.Po ljeti mi je mrsko igrat

Super! Znaci i tlou2 i cyber cu odigrati 2021... Fak

munja
    Tko bi normalan u ovoj situaciji kada su dućani zatvoreni izbacio takvu igru na tržište i pucao si u glavu? Nigdje u europi ne možeš ući u dućan i kupiti igru a online trgovina sasvim sigurno ne može još uvijek pokriti prodaju u dućanima. Blokirana im je kompletna filmska industrija, uloženi novci se ne vraćaju a sada još i ovo. Jedino logično što su mogli napraviti ako ne žele gubitke i na igri na kojoj su sasvim sigurno ukalkulirali lijepu zaradu. Bit će toga još...

Tuga. Nevjerojatno da su u 2020-toj konzole još uvijek toliko ovisne o fizičkoj distribuciji igara.

Znači igra sigurno neće izaći preko ljeta, znači najranije u rujnu. Onda ću rađe sačekati dva mjeseca do PS5 (ako i njega ne odgode) i odigrati na njemu.

Sinoć me frend nazvao čim je vidio vijest. Mislio sam da me zajebava jer zna koliko se veselim igri, odmah sam išao na net i na kraju nije zajebancija..

Baš sam tužan i nažalost na ovoj generaciji ND je napravio samo 2 igre (a jedna je bila zamišljena kao DLC). Dok su na PS3 imali 4 vrhunske igre! Očito negdje nešto ne štima. Ili su prerano najavili igru ili ne znam šta. Definitivno je trebala izaći 21.2.2020 kad su je najavili sa onim velikim eventom. I ovaj put su si sami krivi..Šta sad, prije rujna definitivno neće izaći.

Po meni bi barem trebali izbaciti demo sa PAX-a za sve nas obične smrtnike od kojih i žive.

Što ću igrati ako nemam backlog? 🙁

Mislim da ću kupiti kad bude opet na akciji Prey. Nisam ga nikad kupio ni odigrao, a mislim da bih trebao.

Ovo je definitivno najgora vijest od kad je Korone.

resident_evil Mislim da sve štima. Kako kažem, oni sami sebi postavljaju ljestvicu produkcije jer to nitko drugi ne radi u industriji. Kad napokon izađe, TLOU će pokazati svaki sat, mjesec i godinu uložen u igru.