Šta niste neki dan pisali kako neće biti odgođeni
Zbog korona virusa ponovno odgođen The Last of Us Part II
Igra je već gotova i danas bi mogla izaći na PS Storeu. Sonyu bi to bio i najisplativiji potez jer su svi doma i prodaja bi eksplodirala bez troška fizikalije.
Međutim, ne smiju. Penali prema velikim distributerima bi bili preogromni.
fensisuperstar Odgoda je zapravo Fenixova odluka.
Nisu me ubili ni potres ni corona, nego Naughty Dog.
Rečeno ima dodatnu težinu s obzirom da ti se kuća skoro raspala.
Sad nemora ni izac do devetog mjeseca.Po ljeti mi je mrsko igrat
Super! Znaci i tlou2 i cyber cu odigrati 2021... Fak
munja
Tko bi normalan u ovoj situaciji kada su dućani zatvoreni izbacio takvu igru na tržište i pucao si u glavu? Nigdje u europi ne možeš ući u dućan i kupiti igru a online trgovina sasvim sigurno ne može još uvijek pokriti prodaju u dućanima. Blokirana im je kompletna filmska industrija, uloženi novci se ne vraćaju a sada još i ovo. Jedino logično što su mogli napraviti ako ne žele gubitke i na igri na kojoj su sasvim sigurno ukalkulirali lijepu zaradu. Bit će toga još...
odlicna vijest!
Tuga. Nevjerojatno da su u 2020-toj konzole još uvijek toliko ovisne o fizičkoj distribuciji igara.
Deadwalker A baš. Na PC-ju je 99% digitala već zadnjih 10 godina.
Znači igra sigurno neće izaći preko ljeta, znači najranije u rujnu. Onda ću rađe sačekati dva mjeseca do PS5 (ako i njega ne odgode) i odigrati na njemu.
fensisuperstar o ko se to javio.
Sinoć me frend nazvao čim je vidio vijest. Mislio sam da me zajebava jer zna koliko se veselim igri, odmah sam išao na net i na kraju nije zajebancija..
Baš sam tužan i nažalost na ovoj generaciji ND je napravio samo 2 igre (a jedna je bila zamišljena kao DLC). Dok su na PS3 imali 4 vrhunske igre! Očito negdje nešto ne štima. Ili su prerano najavili igru ili ne znam šta. Definitivno je trebala izaći 21.2.2020 kad su je najavili sa onim velikim eventom. I ovaj put su si sami krivi..Šta sad, prije rujna definitivno neće izaći.
Po meni bi barem trebali izbaciti demo sa PAX-a za sve nas obične smrtnike od kojih i žive.
Što ću igrati ako nemam backlog?
Mislim da ću kupiti kad bude opet na akciji Prey. Nisam ga nikad kupio ni odigrao, a mislim da bih trebao.
Ovo je definitivno najgora vijest od kad je Korone.
resident_evil Mislim da sve štima. Kako kažem, oni sami sebi postavljaju ljestvicu produkcije jer to nitko drugi ne radi u industriji. Kad napokon izađe, TLOU će pokazati svaki sat, mjesec i godinu uložen u igru.