• Gaming Vijesti
  • The Last of Us Part II, Ghost of Tsushima, a niti PS5 – neće biti odgođeni!

Ovo je jedina stvar kojoj se veselim u iduća dva mjeseca. Uz sva ova događanja i sranja, stvarno jedva čekam igrati The Last of Us 2. Teško da mogu i opisati. Rođendan mi je 9.5., pa možete mi kupiti tu na forumu nekakav special edition. Mislim, zaslužio sam svojim veteranskim radom. 😃 😃 😃 Još dva mjeseca...

hulahopka ma britanci šalju dan prije izlaska. Sve ovisi o pošti. Od Game.co.uk još uvijek čekam Doom 😕

ThaUrban meni je SimpyGames posla P5 Royal još u četvrtak da mi stigne na dan izlaska

Njih volim. Simply Games, Base i Game. Za prva dva samo riječi hvale. Za treći isto tak, ali oni ko da šalju sa poštarom na konju hehe. Naručio sam Doom i P5R oba sa Game-a radi steelbooka 😎

Flipper Kila brašna i 2 role WC papira. Dobiješ još i jednu iza ušiju ako ne bude dovoljno. 😘

Zero već godinama napominjem sve manje suptilno kad mi je rođendan i nikad ništa. 🙁 Može i iza ušiju. 😃

Flipper Stavi broj računa da ti uplatimo svaki 10 kn, valjda će se skupit za igru.

Kak je krenulo, imat ćemo The Last of Us Croatia edition s koronom. 😃