Sterlok Ubisoft + je besplatan na mjesec dana. Uzeo taman da odigram Ragnarok ekspanziju koju nisu uvrstili u complete izdanje…nisam im namjeravao nikada dati 40 eura za ekspanziju, tak da mi je ovo super uletilo. Iskoristite.
Brijac Sterlok Bojim se uopće probati ponovno jer sam se prošli put kad je bio free napatio ko budala da deaktiviram automatsku obnovu. Znam da mi je support morao ručno deaktivirati jer ovako jednostavno nije radilo.
viper89 Brijac sada imas nasred klijenta ogromno CANCEL pod my subscription menu, sve je slozeno lijepo i odmah po aktivaciji mozes cancelirati i stize na mail potvrda, moras biti jebeni idiot zajebat ovaj put
Brijac Na Moj Telekom aplikaciji možete za 300 bodova dobiti kod koji upišete na https://redeem.ubisoft.com/magentamoments/ i ponudi vam da si izaberete neku od igara. Meni je ovo ponudilo: Evo i nešto kodova (napišite ako iskoristite - ne dopušta sustav aktivaciju više kodova pa nemojte ni pokušavati): 4695-5XHK-17HL-NJMH C2E1-LLCA-EQYL-YXHV 13WP-U7HJ-920W-HU78 D1PH-NVEB-66KL-LTD2 99F4-9QYG-CEQ2-V00U
Picek Brijac treba napomenuti da kodovi vrijede samo za PC (ne za ostale platforme), tako mi piše u Moj Telekom aplikaciji.
Brijac Picek treba napomenuti da kodovi vrijede samo za PC (ne za ostale platforme), tako mi piše u Moj Telekom aplikaciji. Da da, a mislio sam da to ne treba napominjati.
Sterlok Hvala za info, ne bi ni skužio. Nisam koristio ove ključeve jer imam aplikaciju i također uzeo AC Mirage.
Brijac deathwish Nema koda za Far Cry, kodovi su za bilo koju od ovih igara. Koji kod po redu je iskorišten?
deathwish Brijac hm možda sam ga onda ko key probao, ugl dal mi frend svoj pa uzeo fc6 preko njegovog stoga tvoj valjda jos dela btw odkud ti toliko kodova?
stitrek deathwish btw odkud ti toliko kodova? Koliko god imas brojeva telefona ili e-mailova toliko imas i kodova (tuga s juga - snadi se😁)…samo svaki put clear storage na aplikaciji na mobitelu i odspoji se i spoji na net svaki put kada se prijavljujes na aplikaciju…pssst🤐 da nas Brijac ne izBrija, dobit ce jos 2000 dukata pa ce valjda sve bit dobro😂