Fenix Call of Duty: Warzone Warzone je nova battle royale igra i prva "velika" Call of Duty igra koja napušta granice serijala. Jedna velika mapa, 150 igrača, različiti modeovi...
viper89 Ne kuzim zasto su ovo ugurali i u MW kad je vec standalone. Ta igra je vec bila na 175 GB a ovo je jos 22 gb. Skoro 200 GB za jedan Call of Duty. Samo zbog toga bi prodao igru.
HideooKoojima Zanima me koliko prostora igra zauzima ako imam CD ( Neda mi se skidati 100 GB ) s WZ ? Samo mi nije jasno zašto forsiraju da se skine 100GB ako Warezone ima 20-30 GB ?? 🙄
viper89 dio je vec bio u ostalim updejtovima, i dijeli se dosta asseta iz MP-a (pogotovo iz spec ops koji je isto zaseban download) pa je zato oko 100 gb. Trenutno ima oko 175 gb plus novi fajlovi oko 22 gb pa je skoro 200 gb
HideooKoojima buz Znam da nije tema pa pošto se nerazumjem u neke stvari kakav bi mi preporučio i do koliko novaca još bolje ako imaš neki link jer igre su danas 100+ GB 😪🙄
DarkPunisher Meni je ovo vrh vrhova. Ima mana nekih ali sredit ce se. Mapa je vjerojatno najbolja od svih BRova.