Na FFa portalu ćete uskoro moći pročitati tekst o povijesti Call of Duty serijala, uoči izlaska novog nastavka Black Ops III.
Molio bih zainteresirane da glasaju u anketi i napišu 2-3 riječi i obrazlože svoj izbor.
Hvala.
FFA portal: Koja igra iz serijala Call of Duty vam je najbolja?
Call of Duty 4. Dan danas najbolja igra iz COD serijala,jednostavno igra je uzela sve dobro iz COD 2 igre i unaprijedila to na svaki mogući način. Sati i sati su pali u toj igri.
CoD 4 a zatim CoD 2.
Prvi Black Ops definitivno. Vrhunska i pamtljiva kampanja te (meni) najbolji multiplayer u serijalu.
Call of Duty 4: Modern Warfare - dobrodošao odmak od tematike 2. svjetskog rata. Izvrsna audiovizualna prezentacija, intenzivna akcija, zanimljiva priča i nezaboravne misije čine da se četvrto poglavlje CoD-a igra u dahu.
Call of Duty 2 - kampanja odlična, a kad se sjetim MP mape Carentan (karantena ), Thompsona i M1 Garand prođu me trnci. Za mene no contest :
CoD 4 definitivno najbolja i odmah za njim Modern Warfare 2.
Uff, All Ghillied Up i ona eksplozija nuklearne bombe...najbolji trenutci franšize.
COD 1 - čisto zbog starih dobrih dana i napucavanja u LAN-u. Serijal sam prestao igrati nakon MW3, ali COD4 izdvajam kao prijeko potrebno osvježenje u serijalu, i zasigurno većini gamera najbolji noviji COD.
CoD 2 i CoD 4 - tu su negdje. Dvojka je imala maestralne WW2 scene gdje si imao osjećaj kao da si u Spielborgovom filmu Spašavanje vojnika Ryana, a četvorka je također rulala s kampanjom i imala jedne od najupečatljivijih akcijskih scena ikad.
Mislim da je četvorka bila zadnji CoD koji sam igrao tak da ovo novije ne mogu komentirati.
Call of Duty 4: Modern Warfare
Igra koja je uzrokovala revoluciju ako se mene pita. Promjena settinga iz tada čestog 2. svj. rata u sadašnjost bila je pun pogodak.
Odlična kampanja s pamtljivim likovima, monolozima i radnjom. Izvrstan level dizajn i raznolikost koja sprječava dosadu.
Izvrsna mehanika napucavanja.
A onda i Multiplayer... Na tome sam cca 500 sati proveo. Najzabavniji multiplayer koji sam ikada igrao. Brza, kaotična borba koja ipak zahtjeva dozu razmišljanja i dobre reflekse.
Ma ko je glasao za Advanced Warfare da mi je znati?
Mora da se zahebaje.
COD 1 zbog LAN partya, Carentana i snajpanja po onim prozorima, te straha od 19Marksman89 koji nas je skidao ko zečeve.
CoD, ali molio bih da se uzme u obzir da sam igrao samo 1,2,BO i WaW
Call of Duty: Modern Warfare 2
Od svih CoD igara najviše zabave priuštio mi je MW2, pogotovo 'Spec Ops' a ni MP nije bio loš.
CoD 2 - jedini glas
COD 5: WaW
Rusko osvajanje Reichstaga, i općenito ruska kampanja. Need I say more.
Call of Duty 2 - kampanja odlična, a kad se sjetim MP mape Carentan (karantena ), Thompsona i M1 Garand prođu me trnci. Za mene no contest :Da ne ponavljam riječi Lepog....
Dajem joj prednost nasprem CoD4 jer je starija i jednostavnija te je skill igrača bio daleko najvažniji
Call of Duty 2 ne samo da je najbolja igra u serijalu, vec generalno jedan od najboljih i najkvalitetnijih naslova u FPS zanru, dok je u svojoj tematici definitivno broj jedan. Legendarni multiplayer i da ne spominjem.
Ako pucam iz nostalgije reći ću Modern Warfare.
Ali realno, najviše sam uživao u Advanced Warfareu.
Sjajno mi je legla ta futuristička kampanja.
Plus trajanje od sedam sati bio je pun pogodak.
Ja sam igrao samo Ghosts koji mi je bio prilicno zabavan (MP. SP sam presao, stvarno nista posebno). Zao mi je sto nisam igrao ove CoD-ove od Black Opsa i starije.