Ako ne bude ekskluziva koja je poanta postojanja konzola?!?
Horizon Zero Dawn za PC se pojavio na Amazonu
maverick
Resident Evil 2 na Xbox S i OLED-u ima višestruko bolju grafiku nego na PC-u s max postavkama i IPS-om. Kontrast, oštrina i dubina crne proizvode sliku koja apsolutno superiorno izgleda, atmosfera je nemjerljiva i cijeli dojam grafike je neusporedivo bolji. Ekran je bitniji od bilo kakvog hardvera.
weky Uz to CPU-i na novijim televizorima rade jeben posao s upscaleanjem sadržaja na 4K rezu. Nisam gledao kako u praksi izgleda s igrama, ali treba se naviknuti na to da procesori u TV-ima doista postaju sve sposobniji i da se te mogućnosti mogu koristiti u svrhu poboljšanja same slike na više razina u stvarnom vremenu zahvaljujući AI algoritmima.
Bilo koji multiplatform na max i dalje bolje izgleda na PCu na full hd ekrancicu od bilo koje konzolaske verzije na telki od par tisuca kuna. Just sayin.
Ovo od Wekya je zlato!
- Uređivano
Čekaju se cijenovno pristupačniji 30+ inčni ultra-wide (sub)4K monitori s HDR-om i 144 HZ osvježavanjem slike. To upariti s RTX on efektima i mislim da onda možemo pričati o nečem konkretnom. Nisam inače nikada shvaćao ljude koji ulože 2k eura u konfiguraciju i igraju se na monitoru iz 1999. godine
Zero s 1080p rezolucijom bolje odi na 24'', prevelika je to dijagonala za tu rezoluciju (pričam iz iskustva). Proći ćeš ispod 2 soma, a dobit solidan monitor.
Deadwalker A ne znam ni sam. Mislim da neću pretjerano raditi neki ozbiljni posao za tim monitorom pored onog pravog, pa bi valjda trebalo biti ok za multimediju i igre. Trebao bih probati u praksi, to definitivno.
@Deadwalker slazem se, ali moj post je bio upucen ovom trolu uz malo pretjerivanja naravno. Znas da s tobom ne ulazim u takve rasprave.
@Zero
Trenutno imam 24" na 1080p rezi (144Hz) i ok mi je, iako ozbiljno razmišljam da se prebacim na 1440p (također 24") budući da me oči bole od zrnate slike kada se prebacim s Maca kojeg koristim u uredu. Jbg, razmazio sam se
Imao sam ti inače prije doma 27" s 1080p rezom, nije to dobro bilo. Sjećam se da mi je @chono7 govorio kako je to prevelik monitor za tu rezu i bio je u pravu.
@chono7
Sve pet
chono7
O koliko tisuća kuna pričamo?
Ima tv-a za 4 tisuće kuna, ima i onih za 10 - 12 tisuća kuna.
Stvarno ćemo uspoređivat kvalitetu prikaza na, recimo, Oledu 55C9 i Grundigu 55GDU7502 / Samsungu 55Ru7092?
I ja se slažem da je pretjerivanje kad Weky kaže da je ekran bitniji od bilokakvog hardwarea, ali i ovo tvoje podjebavanje već ispada smiješno i iritantno.
Uhvatio si se izraza da je na "boljem tv-u bolja grafika", kužiš i sam što Weky hoće reć, al namjerno jebuckaš jer ti Weky ide na onu stvar...