Osobno koristim servis i radi stvarno jako fino. Medjutim potencijalnim korisnicima potrebno je naglasiti par vaznih informacija koje nigdje nece naci osim ako kopaju po forumima i citaju sto korisnici pisu iz vlastitog iskustva. E sad, ja cu vrlo kratko objasniti o cemu se radi. Cijenom i jednostavnoscu servis je nenadmasan i privlacan. Prvo, svi ga mozete isprobati jer je u biti besplatan, ali to dolazi sa odredjenim restrikcijama, najvaznije u vidu ogranicavanja game sessiona na sat vremena u komadu i nepruzanja rtx podrske sto inace nije slucaj sa paid subscriptionom. Ono sto je bitno naglasiti je da ovaj servis funkcionira kao cloud stream igara koje vi vec posjedujete te ih pokrecete putem virtualnog pc-a na koje se spajate. Dakle ne kupuju se igre unutar servisa kao kod Stadie nego igrate igre koje vec imate kupljene i to samo ako su podrzane od strane GeforceNOW-a. Tu nailazimo na prvi ozbiljniji problem, a to je da se iz GeforceNOW servisa u bilo kojem trenutku igre mogu maknuti bez ikakvih razloga isto kako se i dodaju sto ce dovesti do toga da cete kupiti igru od 300-400 kn i nakon tjedan dana igranja hladan tus jer igra odjednom vise nije podrzana. To rade i to se dogadja za sada cesto. Dakle nestabilan library. Druga vrlo vazna stvar je da vam treba besprijekorno stabilna i brza veza da bi to sve funkcioniralo kako treba. Zaboravite wifi, makar i 5Ghz, dakle iskljucivo kabl u komp ili laptop uz opticku vezu od minimalno 100 mbps. Moze vam se ciniti da radi odlicno i na slabijim uvjetima, ali ja vam govorim iz vlastitog iskustva jer ce vam se pojavljivati stuttering i framerate drop koji je kod mp igranja nemoguce iritantan i onemogucava kompetitivno igranje. Imam opticku vezu 600/600 i spojen sam kablom. Isprobajte pa ako vam se svidi servis stvarno nije skup.