fensisuperstar a slusaj mislili smo da nitko nece bolji akc h&s od dmc tima napraviti pa se ukazao Platinum Games. Evo i From Software bi mogao dobiti konkurenta u onom kineskom studiju, a onaj tim sto radi Ni-oh im puse isto za vratom. Ako BG3 ispadne super biti ce te svi sretni i dobro. Ja cu mozda i probati, ali prvo zelim taj Divinity 2 zaigrati da znam sta me ocekuje u BG 3 i ako ne bude to my liking onda cu se praviti da BG 3 ni ne postoji. Ajmo od CoD napraviti igru na poteze tako sto cemo je dati Larianu.
Baldur’s Gate 3
Djelomično se slažem sa maverickom, kužim kaj hoće reći, al isto tako Divinity je pokupio i naučio ono što radi iz Baldursa tako da je puno toga iz oriđiđi Baldursa vidljivo u Divinityu.
Tako da sama činjenica da je ovo Divinity 2.5 ne umanjuje da je ovo Baldurs.
maverick ali cinjenica je da je ovo Divinity 2.5
Maverick, očito je da nemaš blage veze o čemu pričaš i sada pametuješ onima koji nešto zapravo i znaju. Do maloprije si govorio da ni ne znaš tko je Larian. Nisi niti jednu njihovu igru odigrao, ali sada odjednom znaš da je ovo Divinity 2.5.
maverick Vratite mi gdje klikcem na protivnika i moj lik sam napada
Ako si ovako igrao Baldur's Gate, onda ne znam ni kako si ga prešao.
maverick Javi se kad odradis no death run u sekiru ili kada ga uopce zavrsis. kad sam ja igra prvi BG, ti si se igrao sa barbikama
ovo je nepotrebno. Stvarno.
- Uređivano
fensisuperstar a "onda ne znam ni kako si ga prešao" je potrebno? Zato sto je mod? Idete mi lagano na zivce. U tih nekoliko vasih tema ne smijes napisati ni da ti se nesto ne svidja, a da vi ne krenete u defense. Jebo me moj otac ako, od sada, kada vidim da vas nekoliko svrsava po nekoj temi ne budem pobjegao iz nje glavom bez obzira.
broj 1. Ja nisam šupak. To što je on mod nema veze. To bi rekao za svakoga, nebitno jesi ti, fićo, bog isus krist ili sanader sa druge strane.
maverick kad sam ja igra prvi BG, ti si se igrao sa barbikama
isključivo se fokusiram na ovo. kao što sam rekao, nepotrebno, potpuno nepotrebno.
i molio bih da offtopic stane sad.
Whatever man. Uzivajte.
Previše se piše o osobnim preferencijana, a premalo o samoj igri. Ok, svjestan sam da će malo tko uzeti EA igru (što je ok), ali oni dojmovi koji se mogu naći na internetu su itekako pozitivni i sama igra obećava.
Na stranu očekivanja nekih starijih fanova i pobornika akcijskog pristupa, čini se da Larian oblikuje nešto što je na putu povratka na staze stare slave. Mislim da bi s tim trebali biti manje-više svi zadovoljni i to je najbitnije.
Igra je super, target roll za deception mi je bio 1.....rolovo sam 1.
Igra ima navodno neke probleme na RTX 3080.
Larian je odgovorio tako da je pislao ovo Nevidiji:
"Fun story: Because the card was so wildly popular, we couldn’t source any to test with prior to launch," Larian said.
"We still don’t have one. At this point, we’re pretty sure you guys made up the RTX 3080. Prove it exists by sending one to us."
Kraljevi.
Ja sam jedan od onih koji cekaju full game i onda bez ikakvih spoilova i informacija ulazim u igru. Iako sam fan starog Baldura, vec mi je ishlapio iz sjecanja. Nemam nista protiv da on bude kakav je i bio, ali ovo da je sad turn-based pozdravljam...
Velik sam fan TB borbe jer koristim mozak, ovo klikanje koje maverick spominje mi je zadnje na listi sto zelim od bilo koje igre, ipak zelim koristit svoj mozak i vidit koliko je netko isao duboko i napravio razradu materije.
Larian mi je mozda i top 3 developers danasnjice, team koji je preko kickstartera napravio OS i s tom me igrom pomeo,10/10 bi joj dao i drugi me dio ceka ali nikak nac vremena.Nakon 15h sve sto sam vidio je da je dvica jos bolja jedinica. Ono sto su oni izveli u fajtu je cudo, nitko to ne radi na toj razini.
Hejtali vi ili ne, ja se ne brinem da ce Larian odradit u stilu u kojem moze svoj posao najbolje sto moze i bolje od Biowarea svakak.
foggy ovo klikanje koje maverick spominje
boze cega ste se vi uhvatili. ne vjerujem da vam sive stanice rade na tom nivou da sve morate doslovce shvacati, ali neka, samo naprijed. bas mi je gust citati kada se tri kokosi zapale u kokosinjcu zbog jednog zrna kukuruza, a prodaju se pod pametne.
maverick Ajmo ne ić dalje u offtopic, ali ti si ta kokoš koja dođe i pika. Zašto se nebi spomenulo? Uostalom, nitko tu nije otišao u fanboj mode nego normalno pričamo o implementaciji i mogućim ishodima. Pročitao sam cijeli topic i susramlje me uhvatilo kad čitam što ti pišeš i pojedinci, čak još i razumijem woodiea, ali ti baš navališ s hrpom izjava koje ne znam kak normalno uopće shvatit.
Baš igram.
Ne valja mi borba.
Nemam jednostavno volje trošit tolko vremena na jedan encounter.
Pogotovo kad bulk tog encountera gledam neprijatelje kak se gegaju po mapi.
Šteta jer je ostatak igre stvarno RPG na vrlo zavidnoj razini.
- Uređivano
wooddiebone
Iskreno me cudi da nisu ubacili ubrzavanje borbe...trebali bi da omoguce da ubrzas kretanje protivnika.
Nekakav fast forward, meni iskreno ne smeta, ali evo bas u ovoj borbi je bilo preko 20 ucesnika i apsolutno mogu da shvatim da ce neko da dopizdi.
Ali....Ali jebem ti lebac napeti.
Samo sam se teleportovao u kamp znajuci sta me ceka, borba odmah pocela...Gale i ja odmah zauzimamo visoku pozoliciju a dame I Imp idu u prve redove.
I dok su se oni klali dole, wizard I warlock su odgore sejali smrt.
Bilo je i psovanja i smeha I uzvika srece.
Na kraju ostade samo gomila mrtvih goblina.
AbelKOsMos Na kraju ostade samo gomila mrtvih goblina.
fensisuperstar
Hahahahh.
Znaju nekad biti i jebeno super.
Kad sam u patfinderu naiso na grupu goblina koja je pravila veselje u opustosenom selu.
Ono kad dobijes priliku da pevas i pijes sa njima.
Jebote kolko su mi se tu svideli.
Tako da u toj igri trenutno igram sa female orkom.
Da, Pathfinder i DnD se malo razlikuju po svom pristupu alignmentu, drži ih dosta svježim.