Miro chono A da si odigra samo 10 posto onog sto san ja odigra znaci samo 10% jos bi te i gamerom mozda mogli zvati. chono trujes topic A ovo je tvoje pisanje u svakom topicu tako da probaj se drzati medicine koju drugima prepisujes
chono Miro jos ti moras kupusa jest. Pocet igru i obrisat nakon sat vremena se ne zove igranje i k tome si jos limitiran na AAA naslove koje gotivis, dakle odigrao si nista. Moja medicina nema nista s ovim, seres i dalje nevezano za ovaj topic. Letterbox out
Miro chono Miro jos ti moras kupusa jest. Pocet igru i obrisat nakon sat vremena se ne zove igranje i k tome si jos limitiran na AAA naslove koje gotivis, dakle odigrao si nista. Moja medicina nema nista s ovim, seres i dalje nevezano za ovaj topic. Letterbox out Aj smisli nesto bolje Nije problem pricekati cu
chono Miro jel Thorgestr ziv ili mrtav, to je pravo pitanje. Sto je stvarnost za nju, a sto ne? Sto je zapravo stvarnost? Godi ili divovi? Ca pravis, ces mi povidat?
foggy chono Ca pravis, ces mi povidat? Jel ti imas neki pattern koji ti se okine pa krenes pisat izmisljenim jezikom? Uvijek kad krene neko naguravanje pocnes pisat neke izmisljene rijeci
chono @Deadwalker ovako sam i ja dozivio igru i shvatio dogadaje. Da budem iskren, neznam sto su ostali igrali kada ne kuze pricu i ne kuze poantu… SPOLIERS ZA ONE KOJI NISU ODIGRALI!!
Deadwalker chono sada dok sam pogledao video, dobijem odmah želju za reprizom. Ali da, i ja tako više-manje.
StarFox_N overlord1 Odlična vijest! Senua's Sacrifice mi je bila super! Pogledao sam nekoliko recenzija za dvojku i iako nažalost nije opravdala očekivanja zbog vrhunske prezentacije i atmosfere vrijedi odigrati.
Zero Ja već zaboravio na tu igru…i da je na GP-u.😅 Odigrat će se nakon Dooma. Što se tiče PS5, trebalo je to najaviti i ranije.
prayer Zero Godinu dana ekskluzivnosti je dovoljno dugo da Xbox korisnici budu “zadovoljni” i da privuku nove pretplatnike. Slično kao i sa PlayStation igrama na PC.
Blitz Podjoh preslusavat i kopat po ost-u cim sam cuja pozadinsku muziku (Seidh), pa sad vidim da ima dosta toga od Heilunga, bijah na njihovom koncertu ima par godina, vrh jbt, samo radi ovog bi je kupija day one.