Najgora moguća tema za otvaranje. Ako netko nešto zna neka napiše, bespomoćan sam.
Čistio sam ps4 i kad sam ga išao ponovno upaliti blinkne jednom plavo i ugasi se.
Pokušao sam milion metoda sa neta ali ništa ne pomaže.
Sve sam uredno spojio nazad, odvojio sam kabel sa napajanja i ponovno ga spojio. Ništa nisam drugo dirao niti oštetio, samo sam ga zatvorio ponovo.
Zna li netko za sličan problem ili neki dobar servis kome se mogu obratiti?
p.s. - da li mogu prebaciti hard u novi ps4 pro a da mi sve ostane?

Link: https://www.youtube.com/watch?v=I7yveAQ0U2g&feature=share&fbclid=IwAR0nw33fSoC7_8DZO9N84ulr1ygBUnqc-8DqCjstmKr4rhaCeGfnym51z54

Hvala svima unaprijed!

Kikiller

Mozda da i video stavis da je ljudima lakse skuzit problem?

Ja sam mislio nosit plejku na zamjenu paste u goblin hr, ali nisam siguran jel postoje i jel to sve safe jer sam uspio ispuhat dobro i sredit zagrijavanje, pa sam pogasio istragu.

Ako netko zna dobar servis gdje u istom danu mogu sve raskopat, ispuhat i zamjenit pastu, neka napise, meni ce isto trebat, vjerujem da nova pasta moze jos dodatno smanjit zujanje

Vjerojatno si nešto spržio. Ljudsko tjelo je puno elektriciteta i ako se nisi ispraznio prije otvaranje postoji mogućnost da je došlo do udara..

Ima kakav dobar servis tamo kod tebe u OS?

Super je da pitate za servis, a nemamo pojma gdje ste. Evo, sigurno ima jedan super servis u Dubrovniku, ali će međimurcu biti jeftinije plejku baciti u smeće i kupiti drugu.

Meni weky paše bilo gdje. Samo da je sigurno. Ali prije će biti solucija da se kupi novi.

Kupi drugi, ionako se prodaju sad za kikiriki.. Baren ces izbjec postu i potencijalno da se ne može napravit tu ništa

Kikiller
        PLAYSTATION SERVIS (ovo je sluzbeni servis za PS):
        Sancta Domenica d.o.o. - Dr.Franje Tuđmana 69,10431 Sveta Nedelja

foggy A i ti specijalci u Goblinu su posebna priča. Sedam gladnih godina sam čekao da mi vrate NDS zbog kvara na donjem ekranu. Na kraju je problem bio tek djelomično riješen, što ih naravno nije spriječilo da sve uredno zaračunaju (još mi je bivša bila platila popravak). Kasnije sam kupio rabljeni za 80 kn više u odličnom stanju, pa sad stari imam za dijelove i bateriju ako ništa drugo, lol.

Razmišljao sam da li dati i PS2 i Xbox na servis jer ne učitavaju ništa, ali kad vidim kako se to radi, pomislim si "žalibože para".

Koliko sam upucen, blinkanje plavog svjetla znaci da ps4 provjerava sustav dal je sve u redu. Ako je normalno ce se upalit, ako nije ugasit ce se ili nastavit blinkat beskonacno. Ovo drugo znaci BLOD, sto je u vecini slucaja kvar na maticnoj koji je jako zajeban za popravit. Sony samo zamjeni maticnu, a u tom slucaju je trenuto pametnije kupit novu konzolu.
          No posto se tebi blinkanje odma ugasi, lako moguce da nisi nesto dobro spojio ili slucajno odvojio u procesu. Ja bi na tvom mjestu opet sve otvorio i dobro pregledo.

Kažu ljudi iz Goblina (javio mi se neki stvarno fer lik) da oni šalju na popravak konzole u Maribor pa ih ovi vraćaju popravljene. Sam proces traje najmanje 3 tjedna, pa nadalje........
            Ne isplati mi se to sve......
            Bit će prije da će se kupit nova konzola......nisam dugo : /

Soul
            Spojio sam sve već 5 puta ispočetka, ništa nije teško, ima dvije plastike, gornja i donja, i otpojio sam napajanje i ponovo spojio, i to je to u principu, ništa drugo. Ništa dodatno nisam dirao. Kažem, sam proces sam napravio 5 puta, otvorio i zatvorio, i opet isti problem. Čini mi se kao da se nešto treba restartati negdje ali ne znam gdje i šta......

Ima i Game Electronic

Zero Sedam gladnih godina sam čekao da mi vrate NDS

Sedam godina? Pa kako to?

Fenix Biblijska hiperbola, ali mislim da je bilo dobrih 5-6 tjedana za navodnu jednostavnu zamjenu kabela. Ništa me nisu ni zvali za to vrijeme. Sve bi bilo i ok na kraju da je posao obavljen kako treba. Ali nije.

Kupio sam novu konzolu.Problem očito riješen.Još samo moram vidjeti kako spasiti Save Data sa starog....

Nemam,tj.na drugom accu je...