StarFox_N C40 meni osobno je trenutno neisplativ jer za manje od godinu dana izlazi PS5. Kada bih znao da će raditi i na PS5 razmislio bih o nabavci. Treba se strpiti do najave nove generacije. Ako C40 bude radio i na PS5 i cijena još malo padne ( puno mi je 1600kn za kontroler) možda ga i nabavim. Ako nas Sony ne iznenadi i napravi svoj pro kontroler da kvalitetom bude u rangu Elite kontrolera. U što čisto sumnjam.
StarFox_N Btw vidim da hvališ SCUF. Po netu čitam da se ljudi masovno žale da im njihovi kontroleri često krepavaju i imaju raznih problema poput stick drifta itd. Youtube je prepun takvih videa.
Icek StarFox_N Ja sam uzeo Impact model i bio sam izrazito zadovoljan. No trigger stopperi su brzo popucali, što je jadno. Također, u masu igara ga nisakm mogao koristiti u startu igre kad je "press start/x/any button to begin". Jednostavno nije ardio, tek kad bih ušao u igru je proradio. Za skoro €300, sramotno. M$ Elite sam gulio i gulio, dan danas izgleda kao nov, nakon dve tri godine korištenja. Elite 2 čekam bijelu boju da ga uzmem.
Torla Ja čisto sumnjam da će Sony izbaciti kompetitivan joystick, a kamoli da će standardni biti na tom nivou. Bumo vidjeli šta ćemo napraviti kad 5 izađe. A sa driftanjem ima problema i Razer Raiju... Očito im je to neka rak rana...
biver Mene zanima jel se i on onako fino razleti kad ga zabim u zid? Cini mi se da bi to moglo bit jos atraktivnije od ds4 s obzirom na ovu njegovu plocu koja se moze skinut...
Icek biver Zaveži ga kabelom oko vrata, tako kad ga baciš da ti se vreati, pogodi te u čelo i bolno ti izbije nasilnu ideju iz glave van 😃