Jedno tehničko pitanje, odnosno mišljenje...

Na početku igre, pri prvom pokretanju, uvijek igre traže postavljanje brightnessa.

Obično su to logotipovi gdje se namješta bijela i crna boja prema postavki slightly visible.

Sad pitanje, jel namještate tu postavku da bude baš ful granica vidljivog, odnosno da se treba dobro zagledati da se vidi "slightly visible"...

Ili namještate da to bude fino vidljiva razlika...

Ili računate da je telka ili monitor općenito ok postavljena, pa se uopće ne zamarate s tom igrinom opcijom i sve skupa fino preskočite.

Preskočim, jer uglavnom je brightness sasvim OK. Jedino mijenjam u horrorima i opčenito mračnim igrama. Tada smanjim da je gotovo nevidljivo, kako bi mi iskustvo bilo što mračnije i strašnije.

Dođem do onoga baš da mi je jedva vidljivo i onda malo pojačam da bolje vidim.

Al ne vidim smisao toga, kako neke igre to imaju na početku igranja, a druge ne(samo u postavkama)?

Kako upute kažu, ali uvijek dodam da malo bolje vidim, jer mi bude premračno kad je mrakača u scenama. Bolje da se vidi nego ne.

Ako igra prilikom početka baš naglasi da podesim svjetlinu za pravi doživljaj, onda to i učinim. Inače mi je sporedna postavka i dosta često ne obraćam pažnju na to jer su defaultne postavke TV-a/monitora obično adekvatne.