Čudno da niko ne komentira pobjednike ovogodišnjeg TGA. Ugl Sekiro pokupija nagradu za igru godine, po meni očekivano no da ne Death Stranding diga ovo ne bi se čudio jer kritika godinama već liže jajca Kojimi

Ja sam tek danas vidio rezultate. Baš me iznenadilo za Sekiro jer nitko zadnjih dana nije pričao o njemu u kontekstu za igru godine.

Jako mi je drago što je Disco Elysium pobrao čak 4 nagrade, uključujući Best Narative. Meni osobno igra godine.

nisam jos igrao sekiro kao ni re2, ali mi je drago da from pokupi nagradu. ljudi konstantno izdaju kvalitetne naslove i ne znam dali je neka njihova igra dosad dobila goty jer ne pratim bas previse, a nekad kada kao prosle godine i pogledam rezultate, ostanem u cudu. tako da ako do sada nisu dobili goty, onda im se trud konacno isplatio. najkonzistentniji developer zadnjih deset godina. cestitke!

Tko bi rekao da ce Activision izdati GOTY i to SP bez mtx 😃 From (miyazaki pres) zna izabrati partnere i jos vaznije zna raditi jebene igre. Nisam jos odigrao Sekiro do kraja al je GOTY roba, to svakako. IMO goty je za mene RE2 remake ili DMC5. RE2 remake je cudo i prakticki nova igra ali je ipak remake dok mi je DMC5 bio sve sto smo cekali toliko godina i potpuno prava nova igra i kralj zanra trenutno. Jedna od te 2. A koliko je jos bilo igara koje tek trebam odigrati. Uglavnom Capcom je za mene ubio ove godine.

viper89 To, činjenica da je EA dopustio da Star Wars igra bude potpuno SP i bez MTX-a i dobra prodaja igara mi daje nadu da bi i AAA igre mogle nastaviti dobrim putem u idućoj generaciji.

Fico Ja sam kupio Fallen Order na launchu i za sada mi nije žao, osim što igri treba još par patcheva da se tehnički sredi za normalno igranje u 60+ framerateu (tako da će prelazak malo pričekati). Treba nekada glasovati novčanikom budući da sposobni developeri poput Respawna zaslužuju povjerenje. Očito se pod kapom EA-a može isporučiti dobar proizvod, za razliku od BioWare produkcije.

Sekiro je nevjerojatna igra i drago mi je da su tu dubinu prepoznali i oni koji daju kritičke osvrte na igre (kad se preko 50 kritičara odluči dati ovu titulu nekoj igri, naravno da i to ima svoju težinu u svijetu). Sasvim zasluženi GOTY 2019 i najbolja akcijsko/avanturistička igra (također po njihovom i sudu drugih). Bit će zanimljivo za vidjeti hoće li se isti scenarij ponoviti i na BAFTA-i, makar se tamo zna svašta zalomiti prilikom dodjele.

Deadwalker Od početka do kraja, Fallen Order je igra koja točno zna što želi, nešto što je osvježavajuće. Kako napreduje prelazak?

Da se osvrnem na situaciju s BioWareom, treba uzeti u obzir da se kod njih zbog EA-a, ali i njih samih, često događao reboot čitavog razvoja, što je svakako ogroman utjecaj na konačan proizvod. No s druge strane treba shvatiti i da su na Anthemu radili puno, puno više nego što se vidi iz završnog proizvoda...

Fico dobro ide, igram na prezadnjoj težini, odradio 3 planeta pa se opet vratio na drugi zbog kampanje. Uglavnom, sve mi je super, jedino nisam baš zadovoljan s tehničkim dijelom igre budući da su konzole bile u fokusu kod razvoja. Igra ne izgleda toliko dobro da troši resurse koje uzima + problemi sa stutteringom i zvukom (ima masa žalopojki na netu). Razmišljam da nastavim ili da pričekam da riješe sve kroz patcheve.

Što se tiče BioWarea, oni su se očito kao studio malo pogubili jer su nekako izgubili svoj identitet - umjesto da rade ono u čemu su najbolji i tu inoviraju, rade izlete u nepoznato gdje ne znaju što zapravo žele s projektom. Najbolji primjer je očito Anthem te prije toga ToR koji je u praksi čista WoW kopija, a trudi se cijelo vrijeme biti nešto drugo.

Nije neobično za Sekiro. Pa neki dan sam pisao da je Sekiro očit pobjednik, jer je ostatak ponude manje više cirkus. Očajna godina za gaming.

Drago mi je za Sekiro.Igra koja nikome ne popušta.Svoja je i kao takva ne brine za prodaju.I nek se proda što više.
            Btw još jedan platinirani GOTY.

Deadwalker Interesantno, ja sam igrao na 1440p i sve na najjačem koliko je moglo i igra mi je kašljucala samo na jednom segmentu na Kashyyyku, ali to je trajalo svega 5 minuta. Ostalo se fluidno izvodilo.

Kad si već spomenuo ToR, uzeo sam prije tjedan dana dvomjesečnu pretplatu! Uživao sam u F2P verziji, ali sam prestao igrati jer sam si rekaoda ću kad tad pretplatu uzeti. ToR je za Anthem remekdjelo.

Fico Ignore my latest post. Instalirao danas najnovije drivere i igrao se malo u Nvidia control panelu s performance modovima - nakon par tweakova, stuttering je u potpunosti nestao. Imam sa 2560*1080px rezom na epic detaljima zakucanih 90 fps-a. Dobro je. Valjda sam zaboravio kako je to kupovati igre na launchu. 🙂

Što se tiče ToR-a, naspram Anthema, fakat je. Doduše, koliko sam čuo, BioWare radi trenutno na kompletnom obnavljaju Anthema iz temelja tako da me ne bi čudio (re)launch u stilu TOR-ove KoftFE ekspanzije.

2 godine kasnije