https://www.youtube.com/watch?v=watch?v=1_I7-IdV954&feature=youtu.be

- Arcade Mode
- Full length story mode WITH additional side chapters dedicated to non-Mishimas
- 36+ characters included
- 18+ stages included
- You can play certain Tekken battles from previous games as seen with the Jack-4 fight
- Treasure Battle looks like a "Super Ghost Mode" with special matches added that also separates your online and offline rank
- Every single Tekken game opening/ending can be viewed
- Customization on diamond
- Jukebox on PS4 has the ability to play any Tekken series track on any stage you want regardless of the round
- Turbo Mode
Izgleda odlično. Hvala nebesima pa se ne vode Capcomovom gadljivom politkom (Street Fighter V), što znači da će već Day1 postojati masu sadržaja, bilo offline ili online.

Dugo nisam zaigrao neku tabačinu, a ovaj Tekken izgleda kao pravo japansko arkadno savršenstvo. A takvo nešto fali već par godina.

14 dana kasnije

Ne znam koliki im je fokus na priču sa ovim Tekkenom, ali na Twitteru sam naletio na ovu sliku, i zateklo me koliko zapravo ova scena izgleda moćno.

Igre iz fighting žanra su se kod mene uvijek stvarale same od sebe. U "ona" vremena uvijek bi ih netko od prijatelja donio usput ili bi radili nekakve turnire, ili je pozitivan glas o njima bio toliko glasan da ih jednostavno nisi mogao ignorirati (Tekken 3), a i prije su se općenito više ljudi družili i igrali sa dva joysticka na jednom ekranu. Oduvijek sam poštovao ove igre, Street Fighter je uvijek bio zakon, mada nikad nisam bio dobar u njemu, stari Mortal Kombati su čisti kult, Marvel vs. Capcom je uvijek privlačio, pa čak i one anime fighting igre sam gledao zaljubljeno i htio sam ih igrati (makar zbog dizajna ženskih likova )... Ali ovo je zasigurno prvi put da sa ovako velikim zanimanjem iščekujem igru iz ovog žanra i planiram je nabaviti čim izađe. Pogotovo s obzirom da ne igram Online komponentu.

Igra izgleda odlično i izvodi se odlično, nema šanse da Namco pogriješi sa ovim proizvodom. Brdo sadržaja (uz nadam se i očekujem - zanimljiv Story Mode) će od ove igre isporučiti sate gameplaya makar nikad ne odigrali nijedan Online meč. Imam morbidnu znatiželju da vidim kako će biti dočekan ovaj Tekken, a u konačnici i kako će se prodavati.

Evo i dva gameplay videa.

https://www.youtube.com/watch?v=watch?v=82tmP_w_qmE

https://www.youtube.com/watch?v=watch?v=g-yJ9Yju2mQ

Tekken je Tekken.

Meni je već mjesecima najiščekivanija igra.
Nisam nikakav skiller niti niš, jednostavno volim Tekken.
Samo ak ne završim prije u bolnici, a sve sam bliže tome, opet.

Ove zime opet sam nakratko svjedočil igranju s pravim, poznatim i nepoznatim ljudima.
To svaku igru digne do visina, a Tekken je jedna koja to, uz PES također, promatra s još viših sfera...
Toga sad nebu al lijepo se malo prisjetiti...

7 dana kasnije
11 dana kasnije

Prve recenzije dosta solidne. 82 drzi na meti trenutno. :)

Očekujem velike stvari od Tekken 7, znam par ljudi koji su ga probali i svi su ostali oduševljeni. Mislim, ne vidim skoro ništa loše dosada.

Mi smo dobili kod za recenziju. Igrao sam jučer par sati. Dobar je Tekken 7. Jako dobar. Heihachi Mishima wins!

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

Pre-load gotov.

Sad se strpit dok nepuknu .exe file na steam server i zbogom vikend.

Kasnije pocetni dojam, zasad mogu rec da se definitivno radi o najbolje tekkenu dosad cak... injustice 2 mi je bolji pa ako neko oce promo disk prodan ga jeftino

Eo ukratko dojmova iz prvih par dana igre (dobija san promo disk 3 dana prije official izlaska)

Iskreno serijal aktivno nisan igra od Tekken 3 tako da ne mogu govorit o pomacima od prošlog nastavka. Od da priđen na glavnu stvar a to je gameplay, igra je izrazito zarazna, fluidna te jednako pristupačna novin igračima i igračima koji imaju godine i godine iskustva u fighterima. Ja se osobno nikako nisan moga naviknit na taj 3 stil borbe sa side stepon a i kamera mi je malo šlampava, naravno to je nitpicking jer san navika na udaljenu kameru u MK i Injusticeu. Nisan isproba sve likove dosad ali na prvu mi se čini da su dosta dobro izbalansirani.

Sad ajmo par riči reć o story modu, ona je komplitni trash , jedna priča je o odnosima u Mishima obitelji a druga o ratu izmedu 2 mega korporacije sa neograničenin resursima. Naravno jedna i druga priča su kompletno loše napisane, nebitne i tu su samo reda radi da nebi bilo pljuvanja ko u SFV koji nije ima story mode.

Grafički igra izgleda dosta dobro, prema ja nisan fan overdose efekata kod udaraca i skrikanja i slično ali da je su likovi dobro dizajnirani, pokrenti dobro koreografirani i arene dobro napravljene to jesu. Inače ne volin o grafici pa je to sve šta ću reć

Nisan puno igra online borbe, samo san ih testira da vidin kakvi su serveri i osta ugodno iznenaden, pošto zadnju igru koju san igra od Bandai Namca je bila Naruto UNS4 i serveri su bili shit samo takvi, praktički ne igrivi dok su ode iako prikrcani (ne citirajte me, tako čitan na netu) bez skoro ikakvog laga čak i kad me spoji sa Azijatima nema nikakvog laga. (opet osobno iskustvo)

Tu je klasični sustav napredovanja i borbe te promotion borbe za bolji rang, svakon borbon se osvaja ingame currency za kupnju itema za customatizaciju , kojih ima btw mali milion. Čak i standarnih japanskih fetish itema sa lignjama i slično.

zasad od mene 8.5/10 jer mi je ipak za nijansu lošiji od Injustice 2

evo i reca od portala  :)

http://www.ffa.hr/index.php/recenzije/item/4636-tekken-7

6 dana kasnije

Wolf kako možeš hvaliti grafiku uz onako loše facijalne animacije Ali slažem se, igra je odlična i zarazna, ali te face, pogotovo kosa, su sooo 2011.

Igra u pokretu dobro izgleda, nerealno je uopce govorit o nekin lifelike facijalnin animacijama kad je igra u poluanime stilu cin se vide efekti kod.udaraca itd..

18 dana kasnije

Najbolji Tekken do sad, al online na cetvorci je tesko smece, stvarno steta.

Tekken je tako jedna odvratna igra. Mislim, igra ko igra je super, al online kad igras ili igras protiv totalnih njubara ili totalnih majstora, uopce nema sredine.

To otprilike znaci da ce jedna runda protiv nekog ko zna igrat trajat manje od deset sekundi na nacin da ce vas covjek bacit u zrak i zonglirat do besvijesti, nabit od zid i u jednom kombou vam spucat skoro cijelu energiju, nakon cega ce vas i nagazit.

Nesto najodvratnije sto sam ikad igro. To zongliranje do besvijesti bas ubija svaku zabavu jer samo mozes gledat dok ti lik skakuce u zrak.

Mislim da je takva svaka fighting igra online. Ja sam pred dvije-tri godine krenuo igrat Ultimate Marvel vs Capcom 3 jer sam se zaželio malo fightera, a prije toga sam zadnje igrao valjda Tekken 3. Potpuno isti scenariji, tu sam solo igrao valjda mjeseca-dva prije nego sam "naučio" igrat, uđem u online meč, tip me ispali u zrak i smlati me u potpunosti u zraku. Radi tamo neke comboe, ultije i bog te pita šta sve, uopće nisam mogao ništa nego čekat da mi iscjedi hp do kraja. Katastrofa.

To je i mene užasno odbilo na Tekkenu 6 kad sam išal online.

I inače prezirem to udaranje u zraku, nikada nisam igral na taj način jer je jednostavno kukavički (ak se mene pita), a 9/10 borbi u onlineu završi na taj način.

Zgadilo mi igru i cijeli žanr.

Ne kuzim zasto su to tako napravili. Igra bi bila savrsena da se mozes normalno mlatit, ali ne, napravis jednu gresku i ode ti skoro cijela energija jer kad padnes na pod lik te s tog poda ponovno moze dic u zrak. Kakvo je to postenje?

Uvijek sam volio Tekken vise od SF, ali u SF bar nema tog zongliranja i online je savrsen. E sad, to sto je SF jedno deset puta tezi i sto ga moras jbacki ucit da bi napravio bilo sta, to je drugi par rukava.

Steta, igra ko igra je stvarno super, al je bas nepostena. Ej, znaci imas lika u igri koji te s udarcem po nogama baca u zrak di s komboom letis sve do zida. Znaci ti se branis i uspravan si i on te sasjece po nogama i odzonglira sve do zida gdje ce te jos jedno par puta nabit od njega. Na kraju se sve svede na to ko ce koga prije bacit u zrak i odzonglirat. Uzas.

Zato lijepo pozoves nekoga na offlineu partiju, tko je po prilici jednakog ili lošijeg skilla od tebe. Da, znam, to je tako last gen.

Inače, završio sam kampanju i otključao filmiće za sve likove. To me najviše i zanimalo. Što se rage artova i poteza tiče, nisam baš toliko oduševljen s tim, ali barem je neka promjena. U svim ostalim segmentima (grafiku ostavimo po strani) prethodni Tag Tournament 2 je i dalje najbolji Tekken,s onim najvažnijim - puno većim rosterom.

I da, ne sviđa mi se kraj Mishima sage, makar se to već naziralo duže vrijeme.: p