Igram drugi puta, jos mi fali par stvarcica za pokupit, sve cistim, odlican nastavak, meni bolji od RE2 remake, Nemessis nije naporan, dolazi u skriptiranim scenama, od svake mi se jaja oznojila i heart rate skocil na 130, spektakularne su i adrenalinski nabijene, ne dolazi random ko Mr. X i samim time ne narusava gameplay, jer mene je izrazito iritiralo to kaj nisam u dvojci mogel mirno istrazivat jer je svakih 8 sekundi ovak izletaval, a tip sam igraca koji u ovakvim igrama mora sve istrazit vlastitim tempom, napucavanje je odlicno i mesnato jedini minus mi je da treba 123 headshota da se upokoji(opet ) najobicniji zombi, ali dobro, i inventory managment je totalno outdated, ako su se vec toliko potrudili oko svega da je u korak sa modernim vremenom onda su i to mogli unaprijedit, ali dobro, to su sitnice dok vidim kako su jebacku igru napravili, pacing je nevjerojatan, igra ne staje od pocetka do kraja sa brzinom razvoja dogadjaja i strasno mi se to svidjalo, radujem se slijedecem remakeu.
vidim neki se zale da je igra “nedovrsena” , ne znam po cemu, govore da je kratka, ista duzina ko i re2r barem meni kolko me pamcenje sluzi, prije igranja po svim jadikovanjima ocekival sam groznu igru, nakon kaj sam ju presel stalno mi je bilo u glavi ko je tu lud, kaj fali ovoj igri naspram re2r, zbunjen skroz jer realno i objektivno kolko mogu biti dobili smo otvoreniji nastavak koji je identican po svemu, doslovno i sad odjednom od onog “goty” resija odjednom ovo vise nije dobro, cudno.