k
Kao prvo, hvala na lijepim riječima, cijenim to. Ne smatram da sam nešto zanimljiv za čitat jer kad god ponovo pogledam neki svoj post, nešto fali. Malo slobodnije izražavanje po meni, ali pustit ću to drugima da odluče. Kao drugo, uvelike se slažem sa puno toga napisanog u tvom postu, i molim te nemoj prestajati s ovakvim train-of-thought (u nedostatku boljeg izraza) tekstovima jer su skroz zabavni a jasno i glasno ocrtavaju tvoje mišljenje. 😄
Gore sam namjerno spomenuo Darkwood jer iako je totalno nevezan uz topic (osim žanrom), pogodio je u centar toliko horor i survival elemenata da sam ga s guštom igrao i po danu (što inače s hororima ne radim), i to zato jer nisam mogao čekati do noći koliko mi je dobar bio. I onda dođe jedan remake drage igre koji nikako nije slab, već vrlo zabavan i zanimljiv, ali isto tako frustrirajuć jer zašto, ali zašto nije još bolji. Ne prihvaćam nedostatak sadržaja ovdje, i to osobno smatram najvećim problemom. Ne tražim čistu kopiju u novom engineu, nego modernu verziju istih događaja sa svim potrebnim izmjenama i proširenjima, ali bogatiju dobrim, pamtljivim sekcijama. I zato bih volio da se iskusniji developeri ugledaju na mlade nade u žanru i dostave traženo sa svojom štampom, a ne serviraju proizvod za kojeg su recept već imali, a izostavili neke ključne sastojke za onaj dobar okus originala.