DEVELOPER: Quantic Dream
IZDAVAČ: Sony Computer Entertainment
ŽANR: Avantura
PLATFORME: PlayStation 4
GODINA IZLASKA: --

https://www.youtube.com/watch?v=LL2gW7hmXu4

Quantic Dream nam je u vlastitom dvorištu tj. na Paris Games Show-u predstavio svoju novu igru.
Prije tri godine David Cage je prekazao PlayStaton 3 tech demo zvan Kara.
U demou smo upoznali android-djevojku koja po završetku svoje izrade pokaže neke emocionalne osobine.
To očito nije prihvatljivo, ali se Kara nekako izvuče.
Demo je jako dobro prihvaćen u javnosti, ali Kara tada nije bila ništa više od tech demo.

David Cage je prepoznao potencijal za zanimljivu igru odlučio da napravit igru kako bi ispričao priču do kraja.
Radnja igre je smještena u blisku budućnost, budućnost u kojoj androidi poput Kare žive među ljudima.
Cage zanima kako bi se taj svijet odnosio prema androidima koji imaju razvijene emocije.

D.Cage je naglasio kako ne želi ispričat još jednu priču o umjetnoj inteligenciji jer ih po njemu ima dosta.
Želi ispričat priču što je to biti čovjek i kakav je osjećaj upoznavat naš svijet u ulozi jednog androida.

Zasad nema naznaka kad bi trebali igrat igru, ali je ne treba očekivat prije kraja 2016.

PlayStation 3 tech demo 2012 - KARA
https://www.youtube.com/watch?v=lhoYLp8CtXI

Prezentacija je bila jako dobra. Ovo bum igral hah.

Ovo kupujem day one. I to bilo kakav CE kakav stave. Yup. Ouyeah!

Ljudovi je li ovo open world?

Ma sumLJam da će biti OW. Ovo je David Cage. Biti će skriptirano, linearno i savršeno!

#neradiprvihash #CEbuy #DavidCage #DayOneBuy

Ne znam baš da će za avantura biti open world...

Ovo se čini jako zanimljivim, svakako ću pratiti :

https://www.youtube.com/watch?v=AoZ76eh2ky0

Meni je ovo pun pogodak. Najbolje što je prikazano na confi  :

Napokoooooon,uhh,Cage,moj miljenik.

Ideš Miki, još jedna igra iz odličnog studija!

Ljudovi je li ovo open world?
Nadam se da ne, ali očekujem da će podići taj nazovimo ga "open story" koncept na jednu novu razinu, da se igra od početka grana u različitim smjerovima i ovisno o odabirima nemamo 3 ili 4 različita kraja  već 3 ili 4 različite priče, unutar iste igre.

Da. Sa Heavy Rain mi je to bilo genijalno. Imas osjecaj kao da si samo ti dobio taj ishod.

Moram rec da mi je to bilo najbolje krimi iskustvo. Bolje od bilo kakvog filma. (Iako igra vuce vise inspiracija iz filmova, mozda i najveca je Memories of Murder ( velika preporuka) )

Bas sam iscekivao novu QD igru, i onda ovo - potpuno razocaranje. Ovo je maksimalno za grupni gameshare i to mogu i deseti na red.

Od svih ideja, oni odaberu ideju koja je prozvakana i zakljucena jos u proslom tisucljecu, od Blade Runnera, Total Recalla, cak i Petog Elementa, pa naravmo i najbolji primjer Komandanta Date.
I sto je najgore, vrlo vjerojatno ce ova prica, uz sve te uzore, uspjeti biti debelo inferiorna svojim predloscima, jer David Cage ipak nije Phillip K. Dick, mozda je negdje u rangu njegovog asistenta koji fotokopira i pravi Nescafe.
Tome jos pridodamo apsolutno promaseni naslov i imamo jos jedno govno omotano u sjajni celofan.

Nemoj ga kupiti, ako je govno.

Nemoj ga kupiti, ako je govno.
Pa napisao sam da necu, maksimalno 20 kuna da stavim znakic da sam odigrao. Ono: "Jesi li igrao Detroit?" "Jesam, nije bas totalno govno kao The Order, ali je opasno blizu!"

Ako mi je igra "govno" onda je ne kupujem ni za 20 kn.
Godinu dana do igre,a ti znaš da je govno, a mislim ono...

i ni jedan gameplay ni nist,objektivno razmisljanje na vrhuncu,bez uvrede Bistricu ;)

Ne znam da je govno, nego mislim da ce biti govno. Zasto to mislim obrazlozio sam u svom prvom postu.
Ne moras se slagati, ali takodjer ne moram ni ja automatski onanirati na nesto od cega je prikazan samo CGI trailer pracen generickom pricom.

Ne znam da je govno, nego mislim da ce biti govno. Zasto to mislim obrazlozio sam u svom prvom postu.
Ne moras se slagati, ali takodjer ne moram ni ja automatski onanirati na nesto od cega je prikazan samo CGI trailer pracen generickom pricom.
Nije govno nego se pas posr'o
Tome jos pridodamo apsolutno promaseni naslov i imamo jos jedno govno omotano u sjajni celofan.