s moje perspektive, dobili smo zato što su škoti igrali usrano, jer usrano smo igrali i mi, toliko netočnih dodavanja kao na jučerašnjoj utakmici nema ni među limačima kruševca, guardiol je mlad i bez obzira na par situacija gdje je pokazao muda (također zbog manjka iskustva), puno je griješio i to nas je moglo koštati, ali sreća je bila na našoj strani, kovačić malo malo pa pogriješi, ide u neke driblinge di ni sam ne zna koga više hoće predriblati, modrić pogriješio par puta, ali se pokazao kao zvijeda na kraju i uvjerljivo najbolji igrač utakmice zbog kojeg još kuca srce nade na terenu. Lovren jako loš, on je svoje odigrao. Sve u svemu, prošli smo, pobijedili smo, ali isključivo zbog lošeg dana Škota koji su očigledno bili jako nervozni, inaće da smo ovako igrali protiv mentalno stabilnije repke, nakantali bi nas ko male majmune. U buduće očekujem manje uzaludnog dodavanja na koje se samo troše igrači, odlučniju igru u napadu i malo više agresije kod guranja prema naprijed, možda i nešto bude od nas, svejedno nam je tko će biti protivnik, možemo dobiti sve, ali nadam se da će dečki dobit jaja koja još uvijek fale i biti sigurniji u sebe, jer to možemo.