zontra Bokte pa mi smo eksperti nogometa za ove blesave Nijemce. Da izgube od ovih traljavih Engleza... Navijam dalje za Italiju u gornjem zdrijebu, a u donjem nek sam netko izbaci imperijaliste prije finala. Danci najvise zasluzili, ali navijat ce se i za bracu Slavene.
escoban Heat Low je u rangu Dalica sa nogometnim znanjem i dokaz da i bez znanja mos postat svjetski prvak . Nista sad navijam za Belgiju 🤷♂️ I uvik kontra Engleza
Miro Englezici prosli aj da su dragi i nisu ali drazi od pizdi zvanih skotska Sad po svemu nek osvoji danska ili ceska
crowizard Heat Ma ne bi, Vida i Lovren deset puta jaci stup obrane i duo od Chiellinija i Bonuccija, Livakovic bolji od Donnarumme, Rebic je za Insignea Pele 🤣
Nexus Ma to mi radi Italija!!!! Baš mi je drago. Razuvjerili su me i dokazali da su prava ekipa. Nema šta, odlični su. Prevario sam se u vezi njih. Forzaaaaa! Živim za finale Italija - Engleska i da ih Talijani razvale usred Londona.
Flipper Kod intoniranja himni bilo je jasno da ovo će ovo Talijani dobiti. Fanatični su baš, lete...baš su nabrijani.