meni je zao gvardiola, decko je stvarno veliki talent ali mislim da je za buducnost bolje da igra na stoperu, ovakvu katastrofalnu predstavu nekog igraca ne pamtim. ma u biti kad bi igracki gledali onda stvarno se moze malo pozitivnoga reci, eventualno bi za orsica rekao da je donio malo zivosti sve ostalo je bezveze bilo. dva gola za izjednacenje su sigurno pozitivna stvar i dokaz da hrvatska ako nista ima veliko srce ali i to je plod toga da su nas spanjolci u jednom trenutku podcjenili. sjetite se samo sanse olma kod 3:1 za spanjolsku.
ja ne mislim da ovu repku uopce treba raspustiti, mislim da svako od njih ima tu svoje mjesto po meni je daleko najveci problem sto imamo izbornika koji ne razumije osnove nogometa. ja sam uvijek smatrao da je za uspjeh na svjetskom najzasluznija dobra atmosfera a dalic je bio dobar motivator. medjutim kad kola krenu nizbrdo nije dovoljan trener koji motivira vec treba imati i odredjeno znanje a dalic to nema. hrvati su opcenito skloni u raznim sportovima birati izbornike koji najbolje bacaju floskule i mole se gospi medjugorskoj.
treba spomenuti i spanjolsku, stvarno su pokazali da se ofenzivno ne moraju skrivati nikoga, da su prisebniji bili mogli su nam u regularnom djelu 6 uvaliti a u produzecima nisam ni brojao koliko toga su propustili. trebalo je imati i muda povesti reprezentaciju na euro bez ijednog igraca real madrida i mislim da ce se taj potez obiti o glavu enriqueu ukoliko ne osvoje euro. shvacam da carvajal i ramos nisu puno igrali ali sigurno se moglo povesti za mir u kuci jednog vasqueza, asensija, nacha ili isca.