Flipper Sad je i službeno. Titanfall 2 i Monster Energy Supercross su besplatne igre za prosinac. PS Plus games for December time! ? Titanfall 2 - become a mech-piloting, parkour-ing hero (you need to play this single player campaign)?️ Monster Energy Supercross The Official Videogame - show off your wheelie good motorbike skills pic.twitter.com/MF9iXuMj5Z— PlayStation UK…
croman27 Iman titanfall pa mi za ali igra je odlicna mozda probudi multiplayer pa se vratim malo na njega
Flipper Nisam baš zadovoljan. Titanfall 2 je stvarno odlična igra, ali nekako mislim (možda se i varam) da je većina nas odigrala tu igru. Drago mi je za sve koji nisu jer ih čeka jako dobra igra. Ovaj Monster me ne zanima.
ibor4you Kara od mornara. Očekivao sam puno više za 12mj.. Titanfall 2 je bio na milion akcija, gotovo za badava. Mogli su ponuditi neku noviju igru.
member Da, taj Titanfall 2 već godinama ide po onoj cijeni od 37,99 kn. Zadnjih godinu dana ih je bilo malo sram pa je bila ona ultimativna edicija za tu cijenu. Svatko tko ga je ta igra imalo zanimala je to igrao. Ovo drugo bolje da ne komentiram.