Kao strastveni igrač FPS naslova, pogotovo SP kampanja, rijetko kada nailazim na nešto novo i sviježe.
Znajući da na ovome forumu također ima dosta ljubitelja FPS igara, zanima me šta bi vi novo htjeli u FPS okruženju?

Volio bih neku kampanju kao pripadnik Ruskog Spetsnaza i brazilski kordon smrti...
Iako volim sve što ima veze s military lureom, bilo filmovi ili igre i meni je već pomalo dosadilo američka propaganda u igrama.
I dalje ju pušim, ali bi jednako tako htio i nešto novo...

Kampanja sa drugačijim pogledima u rusiji ili u favelama brazila bi mi legla kao budali šamar.
Metro igre su mi upravo zbog toga savršene, ruskog socijalističkog settinga.

Sjećam se da me prije par godina jako oduševio EA-ov Syndicate kao futuristički FPS sa vrhunskim AI-om.
Baš fali takvih igara na tržištu, pa me zanima kakvu bi vi FPS kampanju htjeli?

Želim jednu ww2 po uzoru na stari MoH kad mašem papirima ispred njemačkog oficira.
I da ga gledam kroz snajper dok pjevuši Meine Liebe...

Želim jedan sci fi horor, ali ne SOMA i slične avanture, već pravi horor fps, najbolji primjer Dead Space. Gdje pola igre vučem pištolj i budem presretan kad dobijem sačmu.
A može kad smo kod sci fi-a i jedan Doom type, blasting it in the outer space.

Želim jednu špijunsku po uzoru na legendarni NOLF.

Globalno želim sporije igre kakve su bile prije deset godine, kad su ti dale vremena da malo razmišljaš, quiet time.

Šta bi dao za igranje kao pripadnik Ruskog Spetsnaza ili KGBa u stilu MoHa ili francuskog GIGN/britanskog SASa po misijama u metropolama svijeta (više kao R6).

Ja bi recimo Black 2, priča uopće mi nije bila bitna u toj igri, ali ona sama je bila j**eno igriva.

Nešto na tragu Spec Ops : The Line po ozbiljnosti i mračnosti atmosfere i priče.

Kad se vec spominje taj Spec Ops: The Line, cuo sam da je prica odlicna. Je li stvarno tako 'revolucionarna' kao sto se prica?

WW2 kampanju bi. Volio bi da mi netko priblizi ulogu obicnog vojnika usred bojnog polja. Da se bas osjecam malim u masi bilo cije vojske.

#KakvuFPSkampanjuBiTiŽelio

EDIT: Zontra, stvarno jest. Svaka preporuka za odigrati.

Priča je meni među boljima u gamingu, svrstao bih je bok uz bok jednom MGSu, a u igru je najlakše opisati kao "Anti-War War Videogame".  Kao inspiracija je poslužio film "Apocalypse Now" ( koji je pak inspiriran knjigom "Heart Of Darkness") i bavi se užasima rata i padom u ludilo.
Uglavnom, jedan pravi dijamant koji mnogima prosao ispod radara, jer je što se tice gameplaya, samo jednostavan ( i vrlo igriv ) TPS.

Aj baš ću pogledat cijene na Storeu pa bih ga mogao uskoro kupit.

EDIT: Evo vidim 150 kn, pošto trenutno nemam novca na bacanje i čuvam za nešto drugo, pričekat ću neki popust.

Kad se vec spominje taj Spec Ops: The Line, cuo sam da je prica odlicna. Je li stvarno tako 'revolucionarna' kao sto se prica?
Je, ali je najbolje da neznaš ništa o igri prije nego što je odigraš. Samo kupiš, upališ na jednu dosadnu subotu i odigraš u šutu.

Želim jednu ww2 po uzoru na stari MoH kad mašem papirima ispred njemačkog oficira.
I da ga gledam kroz snajper dok pjevuši Meine Liebe...
Ovo... Kako fali neka dobra WW2 igra.
Nek je novi Brothers in Arms, no Bakerovu priču nikad neće dovršiti... :(

FPS je žanr kojeg u zadnje vrijeme vjerojatno najmanje igram. Postao mi je preškrt naspram drugih žanrova i stvarno ne znam što bi me privuklo za odigrati neki novi čistokrvni fps. Pod preškrt mislim da me jako teško može zainteresirati osim ako nije nekakav hibrid (open world, survival/horor, stealth, itd).

Zadnje što sam odigrao, a da bi rekao da je samo i jedino FPS, je Bulletstorm (i to dvaput) i bio mi je neočekivano zabavan. Zabavna mehanika biča i šutanja nogom, grezi, forsani humor i izuzetno vedre i žive boje.

Ono što bi ja htio od FPS kampanje je nastavak Stalkera :)

Nesto gdje se moze ubijati pripadnike brazilskih kordona smrti, ubijati pripadnike speztsnaza, ubijati pripadnike CIA-e, ubijati pripadnike KGB-a, ubijati pripadnike MI5, MI6, ubijati trgovce oruzjem, ubijati pripadnike privatnih vojski I NJIHOVE VLASNIKE, ubijati pripadnike privatnih policija I NJIHOVE VLASNIKE, tajkune, pa one koji su drustveno vlasnistvo nacionalizirali kako bi ga onda podijelili u 200 "zasluznih" obitelji - eh, eh, eh...

I one koji ne znaju razliku izmedju drustvenog i drzavnog vlasnistva, i koja je vaznost te razlike ;)

WW2 kampanju u stilu MoH 1 ili 2. Naravno samo dužu malo. Bez futurističkih pucaljki i mađijanja. Autentične puške, odore i sve drugo. Blato, zimu, krv, znoj i suze na nextgenu. Kampanja koja ide na emocije. Nešto kao Valiant Hearts, ali naravno u FPS svijetu.

Taj Turok sam jednom bio probao i odigrao sat vremena.
Sada prije par mjeseci bio ga opet instalirao i vidio da je to neviđeno govno, baš ono žešće trešće. xD