25 dana kasnije
5 godine kasnije

Ja sam si uništio sve što sam mogao u RL ona 3-4 dana koliko me uzelo. Tako da ne planiram tako skoro ekspanziju.

Btw još nikad nisam lansirao raketu, a imam akumulirano stotine sati u igri

Ovaj čovjek je gori od nas svih skupa

Iako na Steam-u ne piše, na službenoj stranici su stavili da će DLC koštati 35 eura.

herc hype je toliki da će večeras biti 100k+ igrača na Steamu

Moj labilan karakter polako popušta i čitam o promjenama

Više nema filter insertera, sad svi inserteri po default imaju filter (ljubičasti odlazi u povijest 😞)

O! I nove achievemente su dodali!

A baš mi je dobro krenulo ove godine na faksu…

Kako ću ja najebati zbog ovoga…

herc ajde ti prvi najebi pa javi kako je 😀

6 dana kasnije

Vi koji igrate, koliko puta ste srušili i napravili redizajn cijele tvornice? Meni je ponestalo mjesta kad sam otkrio Military research packs pa mi je bila muka sve vodit, na kraju rekoh jbga, srušio sve i počeo slagat sve ispočetka, već par dana slažem nazad sve i ko droga je majke mi

ZigguratVertigo ja ne igram ovaj novi DLC. Ali inače, kad dođe do toga da moram rušit puno toga, krenem ispočetka i primjenim naučeno. Što se nije pokazalo kao neka taktika Ha-Ha-Ha

Fenix Uh ne dolazi mi u obzir uzet DLC dok nemam najmanje 100-150+ sati u igri, što će vjerojatno bit u bliskoj budućnosti Ha-Ha-Ha

Igram prvi save već 20ak sati a u glavi kao da sam jedva odradio dva sata, ma koji vremenoplov ej Factorio je i više nego dovoljan