Miro mislim da ti nisi skuzio nesto u vezi ovoga.
Early acess inace dobijes neku igru sa malo gameplaya i igra se razvija i vecinom kosta manje nego kaj ce biti i usput sudjelujes u razvoju.
poe 2 izlazi 80% gotova u EA a 2025 izlazi ostalo. Igra je sad veca od d4 sa sadržajem a u konacnici će biti jos veca.
5 klasa i svaka ima 2 specijalizacije.
Full verzija 12 klasa i 3 specijalizacije.
Endgame je tu vec gotov.
Ne kupujes igru, kupujes bodove za mikrotransakcije sa kojim dobijes early acess pristup.
Ok platis ju prakticko ali to ti je kao da ides na kurve platiš pušenje a ona te usput izmasira jos.
Igra izlazi ful 2025. Ne moras igrati. Ali mi svi želimo igrati zato što diablo 4 saka kurac. Usput kad igra izađe i krene prva sezona bit ću pametniji znat ću si napraviti dobar build imat cu malo vise iskustva naucit cu mehanike neke, bosseve, i mozda uspijet uvaljati neke iteme na trade brze.
@Picek fiksan iznos ti je 300 bodova za MTX shop. Ovo ti je klasicni support pack.
@prayer ako želiš samo igrat igru klasicni. Ali sa onim od 60 dobijes full mtx armor set (Izgled) i dobijes 600 bodova u shopu.
Ugl ja uzeo klasiku. Sa tih 300 bodova u mtx shopu kupiš currency tab i premium tab.. mogu pogledat koliko kostaju u poe1 jer ce cijena biti ista a sve se šera.