prayer fensisuperstar Koliko sam čitao, sve što uzmeš u vezi mikrotransakcije bilo to ingame currency ili skinovi ti se neće prenijeti na PC. Navodno neka fora sa Sony-em.
fensisuperstar prayer 🙁 steta evo meni poe ne radi tokom one prve animacije padne fps sa 160 na 1 i samo se ugasi
prayer fensisuperstar Probaj verify-ati igru, meni sada skida neki mali update. I bome ga sporo skida.
fensisuperstar @prayer radi sad. Udario sve settingse cim upalio igru lock na 60 vsync off. neću se zajebavati uopce ako mi ram umire ha btw crashao se jer nije bio update od 70 mb. bio pokrenuo onaj kurac od chekera ali nije prvi put nasao. sad je stojao verify pol sata i dosao 70 mb dl.
doctorfreak fensisuperstar A u d4 temi si pljuvao kako se u poe to ne moze desiti na reaease dayu 🙂 Eh što ti je karma… Ajde nadam se da cete uspjeti uskoro pa javite dojmove…
fensisuperstar PA NEMOJ ME JEBAT AHJAHAHAH Btw na pcu ugasite dynamic resolution i upscale mode na off i radije smanjite efekte pod details neke. Jer Dynamic resolution gura rezoluciju dolje ako padne fps, a upscale ga već sam smanji. Ako palite upscale bez DRa.
fensisuperstar milicevic87 to je ok. 32k su rookie numbers. Evo digla mi se igra 15k ljudi. To će biti minutu dvije