Kaiserus fensisuperstar ne samo da si ružan, već si i slabo informiran. Tako i ja vodim rukometni klub… Sutra svih da sam vas vidio u 21 online. Discord od foruma po dogovoru
Kaiserus Miro novi rebalans, manje mobova, pa će ti ići to sve ljepše. Plus optimizacija po pitanju performansi, nova klasa. Smanjili su dodatno još ona govna na podu šta puštaju mobovi
Kaiserus Ne znam šta da igram, svci će biti druidi. Ekonomija za tu klasu će biti na početku užasna, igrao bihs stomp titana možda ili sorceu
Kaiserus Genesis ti si išao sa Čebijem u drugi klan u POE2, a niste me zvali. Možda i dođem, pa me boostaš, ako ekonomija na početku sezone bude užasna. Idem pročaitati šta je novoga
Genesis Kaiserus naravno, kad ste ti i gospon @fensisuperstar jedva igrali igru dok su chabi i ekipa stalno visili u igri pa sam imao s kime i igrati… Vidio sam da dolazi druid al to cu mooooozda odigrat tokom godisnjeg kad u diablu isprobam sve paladin buildove
Kaiserus Genesis sam sam na liniji sa ovim indijancem… prvo je popljuvao Blizzard, pa je čuo da paladina ima od ove sezone, pa je odmah išao gledati stanje na računu… pa je zaključio da ga kupuje