Pa da ovo nema svoj topic
Narcos is an American crime drama television series that debuted on August 28, 2015, on Netflix. The series was created by Chris Brancato, Carlo Bernard and Doug Miro, and directed by Brazilian filmmaker José Padilha. It is a serialized portrayal of drug kingpin Pablo Escobar and the Medellín Cartel, as well as United States Drug Enforcement Administration (DEA) agents. The first season consists of 10 episodes. The series was renewed for a second season on September 3, 2015.
https://www.youtube.com/watch?v=U7elNhHwgBU
Narcos
Wagner Moura mi je bio dobar u Tropa Elite i vidim da serija ima super ocjenu na iMDB (9.1) ali dosad nisam naletio na neku dobru verziju u mom '''dućanu''.
Samo zbog ovog se isplati placat Netflix
Plata o plomo?
Wagner Moura mi je bio dobar u Tropa Elite i vidim da serija ima super ocjenu na iMDB (9.1) ali dosad nisam naletio na neku dobru verziju u mom '''dućanu''.Kako ne, pa ima i 1080p na svakom koraku?
Serija vrhunska, produkcija na visokom nivou, soundtrack jos bolji, a pilot je jedna od najboljih uvodnih epizoda neke serije sto sam gledao.
Ceka se druga sezona.
Htio sam ga streamat preko Popcorna i nema ga,onda sam otisao na kat i stranica ne radi pa sam odustao. Vjerujem ti da ima,sam nisam imao vremena da trazim malo.
Jebem vam sve.
Nahypali ste me iako sam si zadao da ove godine nesmijem niti jednu seriju nastavit gledat, a kamoli započet.
Kakav pilot! Skidam dalje!
Vrh!
Kada u pilotu vojska zaustavi Pabla i ekipu u švercu i kada ih zna sve ponaosob i sve o njima...
Ovo sam primijetio prije nekih mjesec dana i reko ajde da odgledam i ja.
Jedan od najboljih pilota koje sam ikada gledao...
Treća i četvrta epizoda mrvicu su slabije, no i dalje vrlo zanimljive.
Javier Peña mi je ovdje vrhunski glumac. Ono čega se bojim je to da se radnja brzo rasplete, tj. da ćemo imat samo dvije, max tri sezone ove serije. ;(
Ako će potrajat to više od tri sezone, bit ću presretan.
8. epizoda
Kada stavi mobitel na magarčevu glavu.
Ja sad idem na 8. epizodu... Kakva serija.
Naracija glavnog lika + brzo upoznavanje s likovima me podsjetilo na Scorsesea.
Wagner Moura fenomenalan!
Morao sam ju roknut do kraja.
Kvaliteta epizoda od prve do posljednje ima jednu laganu silaznu putanju, no to neka ne odbije nikoga od gledanja ove fantastične serije.
Serija baš prikuje da ju odgledaš u šusu; jer realno deset epizoda nije puno...
Pablova transformacija i općenito Wagnerova gluma je stvarno na vrlo visokom nivou.
A kada serija, film, igra ili neki sasvim deseti medij usadi u čovjeku misao ili osjećaj povezivosti sa takvim zlom od likova, onda je činjenica da se radi o fantastičnim glumcima.
Nezz, Gustavo, Pablo, Poison, Sure Shot, oličenje su zla, ali ima nešto u tim likovima tako prokleto dobro odglumljeno, da nemožeš ostat ravnodušan i željet njihovu smrt.
Oboje DEA agenata i Pena i Murphy su mi full jebeni bili i sjajno su tempirani kroz seriju.
Dovoljno su pristuni da zaokupe radnju, a opet nisu u fokusu serije. I sviđa mi se povremena naracija Murphya kroz seriju.
Ma jedva čekam sljedeću sezonu. Ova mi je za čistu devetku.
Završio i ja sa gledanjem i ukupan dojam je super. Nikako nebih seriju okarakterizirao kao vrhunsku,štoviše mislim da je 9.1 na iMDB-u ipak malo prevelika ocjena,ali serija je super za pogledati. Pogotovo to kaj je prema pravom čovjeku od krvi i mesa i stvarno je zanimljivo pogledati epizodu pa onda čitati članke na internetu o tim događajima. Daje jednu realnu notu samoj seriji.
Pogledati: Da
Kada: Što prije to bolje,pogotovo ako ste fan ''gangsterskih'' filmova.
Završio i ja sa gledanjem i ukupan dojam je super. Nikako nebih seriju okarakterizirao kao vrhunsku,štoviše mislim da je 9.1 na iMDB-u ipak malo prevelika ocjena,ali serija je super za pogledati. Pogotovo to kaj je prema pravom čovjeku od krvi i mesa i stvarno je zanimljivo pogledati epizodu pa onda čitati članke na internetu o tim događajima. Daje jednu realnu notu samoj seriji.Super..meni dovoljno za skinuti i pogledati baš zbog ovih razloga, a vidim svi je hvalite ovih dana.
Pogledati: Da
Kada: Što prije to bolje,pogotovo ako ste fan ''gangsterskih'' filmova.
Koliko ima sezona?
Sent from my S5 using Tapatalk
Zasad je samo jedna sezona koja sadrži 10 epizoda,svaka od 45-55 minuta,,no vjerujem da će biti i više sezona. Definitivno pogledaj,ako ti se dopadne pogledat ćeš ju vrlo brzo. :)
Zasad je samo jedna sezona koja sadrži 10 epizoda,svaka od 45-55 minuta,,no vjerujem da će biti i više sezona. Definitivno pogledaj,ako ti se dopadne pogledat ćeš ju vrlo brzo. :)Odlično, svakako skinem i pogledam vjerujem u dan dva ne više.
Sent from my S5 using Tapatalk
Baš gledam, hvala na preporuci.
Također dns pogledao prvu epizodu, sad puštam drugu. Neznam kak mi je ovo prošlo ispod radara.
Iss. Upravo sam shvatio.
Javier Pena = Oberyn Martell